čtvrtek 31. května 2018

Vystava kreativity dubec podzim 2016

I letos na podzim se sejdou tvořivé duše v. Možná i vy teď řešíte situaci, že je venku celkem teplo, takže dát dítěti zimní čepici je hloupost, ale přeci jen, ještě trošku studeně fouká…. Tentokrát pro vás máme připraveny hned dva workshopy, jeden pro menší návštěvníky a druhý pro starší až dospělé :). Výstavě Kreativity v Praze - Dubči. Nezapomeňte se proto zastavit u našeho stánku, těšíme se na vás! Vytvořte ze svých fotek.


Opět jsme vás pozvali k návštěvě našeho stánku v prvním patře ve špejcharu v Praze - Dubči. Pozvánka na stánek Davony na výstavě Kreativita Dubeč 11. Tento web je provozován společností Davona s. Zasláním Vašich příspěvků souhlasíte s jejich zveřejněním bez nároku na honorář a zároveň prohlašujete, že k zaslanému materiálu disponujete autorským právem.


Rok se s rokem sešel a pro všechny tvořivky přicházejí bájené tři dny kreativity v Dubči. Potkáme se opět v sokolovně a máme pro Vás připravené tentokrát tři workshopy. U nás si budete moci ušít čertovské a andělské pytlíčky a andělskou panenku. Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely.


Každý týden přidáváme spoustu nových položek, tak se přihlaste k zasílání novinek, aby Vám nic neuniklo (na stránce úplně dole). Jejich rozmístění vidíte na mapce. V podstatě celý podzim byl v Dubči ve znamení uzavírek a oprav hlavních komunikací, nejdříve ulice Starodubečské a potom i Ke Křížkám, o jejíž opravě jsme se dověděli takřka na poslední chvíli.


Odměnou za naši trpělivost je ale to, že nový povrch mají nyní již všechny příjezdové komunikace do Dubče. Děkujeme i těm, kteří jste přišli jen na obhlídku novinek, nebo nás povzbudit a potěšit milým slovem. Děkujeme všem, kteří tvoříte a pracujete s našimi papírovými skládankami a hračkami a podporujete tak naši radostnou práci. Děkujeme za vaše originální nápady nápady a snahu o rozvoj kreativity. Praze Dubeč v historické budově Špejcharu.


Děkujeme Vám za návštěvu v našem koutku:), kde jste mohli zakoupit pomůcky pro patchwork, šicí stroje Elna nebo Brother. Těšíme se na Vás opět na podzim. Uznávám, že moje zpoždění je tristní, ale lepší pozdě nežli později.


Zase tak dlouho to ještě není :-) Jezdím na tuhle výstavu pravidělně, koná se dvakrát do roka, vždy na jaře a na podzim a dá se tam sehnat všechno co člověk potřebuje aby mohl trávit dny doma jako stará panna a kreativně řádit. Kancelář státního tajemníka 5. Ministerstvo kultury 6. Veletrh nejen pro tvořivé. Podrobné informace o akcích nejen ve vašem regionu. Okrajová část Prahy, která na vás dýchne nefalšovanou atmosférou venkova.


V polích kolem cest uvidíte skupinku bažantů poklidně se procházejících a nad střechou auta vám proletí sojka nebo straka. S sebou: aranžovací hmota florex, ks špejlí, větší květináč, snítky buxusu, popř. Estetický kroužek začíná v úterý 4. Ohlédněte se s námi za kreativní výstavou, které se již tradičně účastníme s Paptoys stánkem plným kreativních skládanek a hraček z papíru. Proč jste se rozhodla účastnit Kreativity v Dubči a plánujete se účastnit i nadále?


K účasti nás vedl úspěch z předchozí naší první výstavy tady v Dubči. Tato výstava je známá a tak se díky ní naše výrobky dostanou mezi lidi a díky tomu je výstava skvělou reklamou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения