středa 16. května 2018

Bona laky

Bona laky

Driver Meets You Personally. Dodáváme produkty pro instalaci, údržbu a renovaci dřevěných podlah. Přinášíme to nejlepší pro dřevěné podlahy.


Bona laky

Snažíme se poskytovat řešení, která udrží podlahu v dokonalém stavu po celou dobu jejího používání. Základní laky Primes Jednosložkové základní laky na vodní bázi, určené k základním nátěrům dřevěných podlah v interiéru v kombinaci se všemi vrchními vodními laky Bona. PRIMES jsou nabízeny ve třech provedeních: Prime Classic - akrylátový základní lak nabízí minimální riziko bočního slepení hran.


Pre slovenských firiem (platitelia DPH) predaj bez daně. Napíšte prosím v poznámkach objednávky, že ste platcami DPH a nezabudnite uviesť všetky náležitosti, ktoré sú pre fakturáciu bez DPH potreba (DIČ, názov spoločnosti, atď.). Převážně by jsme vyzdvihnuli snadné umytí v rukou po použití laků na podlahy. Lepidlo je bez zdravotních a ekologických rizik. To znamená, že naše laky na podlahy neobsahují rozpouštědla podle TRGS 6a neobsahuje sloučeniny cínu a olova.


Nevyžaduje míchání s tužidlem a může se použít přímo z kanystru. Hladký, trvanlivý a kvalitní lak prémiové kvality. Barvy, laky na dřevo Bona. Natírané plochy musí být před aplikací laku vybroušené, suché, zbavené nečistot, prachu, olejů či vosků.


Přitahuje a zvedá z povrchu prach, chloupky od domácích mazlíčků, mikroskopické částečky a běžné domácí alergeny na podlaze. Vaše podlaha bude vypadat jako nová navštivte nás. Bona Decking oil neutrální 5l. V nabídce naleznete nejrůznější. V súvislosti s nariadením vlády, ostáva náš e-shop v plnej prevádzke.


Bona laky

V sortimentu společnosti naleznete laky na vodní bázi. Všechny výrobky mají společnou vlastnost - vysokou kvalitu a užitnou hodnotu. Mají rovněž krátkou dobu schnutí a co je neméně důležité, nemají nepříjemné výpary a zachovávají přirozené zbarvení dřeva. Oleje na dřevěné podlahy. Je jemný, elastický a redukuje potenciální možnost bočního slepení hran.


Laky BONA v eshopu za cenu od cena. Je vhodný prakticky na všechny druhy dřevěných podlah. Pokládku i renovaci provádíme v bytech, rodinných domech, i větších objektech jako jsou. Zpomalovač pro všechny vodou ředitelné základní nátěry a laky , který výrazně prodlužuje dobu otevřeného. Lak na parkety BONA , to je tradice na kterou se můžete spolehnout.


Bona laky

To nejlepší pro dřevěné podlahy a parkety, plnící tmel, základní a vrchní lak pro bytové i komerční prostory. Vrchní laky BONA objednejte u specialisty na ochranné pracovní pomůcky a oděvy. Lepení dřevěné podlahy je klíčem k získání skvělého konečného výsledku.


Jde o správnou kombinaci pevnosti a pružnosti, aby byl dosažen co nejlepší základ pro trvale krásné dřevěné podlahy. Bez ohledu na podklad - vlhký nebo nerovnoměrný, s Bonou dostanete všechny potřebné nástroje. Neustálý výzkum a vývoj spolu s dlouholetými zkušenostmi a rozhovory s. Přípravek je určen k použití s vrchními laky na vodní bázi nebo s oleji. Má teplé zabarvení a nežloutne. Lak je určený pre priestory s vysokým zaťažením ako sú napr.


Lak může být použit také pro ošetření korkových podlah.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения