čtvrtek 3. května 2018

Bezdotykove myti

Samoobslužně bezdotykové mytí automobilu Ústí nad Labem. DiBO je specialistou zejména pro dodávky systémů samoobslužných myček vozidel, jejichž zastoupení (oproti kartáčovým a ostatním typům myček) je v zemích Evropské unie více než ! Firma Dragon-Car Vám představuje první bezdotykové mytí aut v Praze. Automyčka Dejvice v ul.


Podbabská poskytuje bezdotykové mytí automobilů pomocí profesionální chemie. Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti.

Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Mytí již od 1- Kč bez čekání. Nepřetržitý provoz a tisk dokladu hodin denně. Zákazníci vždy vyhledávají levnější varianty jak umýt svůj vůz a proto jsou myčky DiBO preferovanou možností jak ušetřit a přitom perfektně ošetřit svůj vůz. Vážený přátelé, chceme Vám oznámit že naše automyčka ZELENÝ SLON má novou provozovnu, která je umístěna na stejné adrese ul.


Vrchlického 2 Praha Košíře, jenom o metrů dál ve dvorním traktu a navedou Vás šipky, které jsou namalovány na asfaltu a ukazují cestu k nám. Bezkontaktní myčka vozů Plzeň. Své vozidlo jednoduše umyjte šetrným způsobem s dokonalým efektem.


Stavíme a provozujeme samoobslužná mycí centra - nejšetrnější způsob mytí.

Na českém trhu jsme zároveň obchodním zástupcem bezdotykové technologie BKF, zajišťující nejlepší poměr ceny, kvality a návratnosti vložené investice. PROCAR-WASH Active (kg) Aktivní pěna pro bezdotykové mytí karoserie vozidel. Vhodná také pro mytí plachet a vnitřních částí nástaveb nákladních automobilů. V naší nabídce najdete i veškeré doplňky. Seskládáme dle přání zákazníka.


Dnešní bezdotykové mytí aut se stává stále populárnějším. Co vlastně bezdotykové mytí aut nebo bezkontaktní mytí aut znamená? Dávkovače mýdla, dezinfekce, gelu.


Prodáváme špičkové, automatické (bezdotykové) dávkovače mýdla, dezinfekce, gelu (prohlédněte si bezdotykový dávkovač mýdla ORAPI z Francie). Využijte výhod bezdotykových mycích boxů s technickou místností. Propracovaná technologie a čtyři mycí programy stačí k dokonalému umytí a konzervaci vašeho vozidla pouze použitím tlakové trysky,bez houby,kartáčů a jiných mechanických prostředků což znamená bez škrábanců na povrchu laku. Bezdotykové mytí (originální technologie) – filtrovaná změkčená voda za pomoci průběžně dávkovaného chemicky neutrálního mikro-prášku (technologie tenzidů) – horká voda pomáhá rozpouštět silniční špínu a ostatní mastné nánosy na površích automobilů. Vybrali jsme pro vás ty nejlepší produkty.


Jak vybrat dávkovač mýdla, parametry. Jaké jsou možnosti očisty auta? Kýbl s vodou a hadr jsou pro mnohé nejjednodušší a nejlevnější možností. Pro obyvatele sídlišť je ale totéž nejsložitější – tahat všechno výtahem je otrava, olejové frakce na parkovišti a špinavá voda s pěnou mezi zaparkovanými auty asi úsměv sousedů také nevykouzlí.


První produkt Dettol se objevil v nemocnicích před lety, kde byl poprvé použit antiseptický roztok k očištění a dezinfekci kůže během chirurgických zákroků. Emitentem korporátních dluhopisů je 1 vlastník dceřiné společnosti Bezdotykové automyčky Ds.

Kolíně, Nymburce a Českém Brodě. Noční můra v podobě veřejných toalet. Občas se nacházíme v situacích, které si vícekrát zopakovat nechceme. A přesto víme, že k nim dříve nebo později opět dojde.


Díky kombinaci programů a moderní technologii lze dosáhnout výsledku, za kterým jste do automyčky přijeli. Více možností a nastavení vám umožňuje své vozidlo umýt zrovna tam, kde je potřeba, aniž byste museli utratit velkou částku peněz. Náš systém zajistí krásný vzhled Vašeho vozu.


Unikátní design, nejmodernější technologie a perfektní umístění dělá s myčky Hloubětín ideální zastávku, ať už jedete pracovně, na výlet či za zábavou a nakupováním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения