čtvrtek 17. května 2018

Policové regály do garáže

V garáží potrebujete miesto pre uloženie nielen autokozmetiky pre umývanie a údržbu vozidla, prevádzkových kvapalín, ale aj nevyhnutných autopríslušenstva. V každé garáži jsou potřeba úložné prostory, do kterých uskladníte nejenom všechny důležité věci pro váš vůz - autokosmetika, ale také nářadí, zahradní náčiní nebo sezónní věci. A právě policové regály jsou perfektním úložným prostorem, který vám zajistí dokonalý systém a pořádek. Policové regály do garáže je možné spojovat do celků např. Pro modernější a jednodušší způsob vytváření komplexních regálových systémů používáme tzv.


Kovové policové regály do pivnice, do garáže , do skladu alebo do špajze existujú v množstve druhov. Kovové, drevené aj pozinkované regálové police – jednoducho všetko. Pomohou vám vytvořit systém a pořádek ve vaší garáži i domácnosti. Regál do dílny a garáže.


Výhodou je možnost nastavení výšky polic, jednoduchá manipulace, široká variabilita. Základní rozměry vychází z pozinkovaných policových regálů UNIZINC. V garáží potřebujete místo pro uložení nejen autokosmetiky pro mytí a údržbu vozu, provozních kapalin, ale i nezbytných autopříslušenství.


Policové regály do garáže

V každé garáži je potřeba mít regál, kde budete odkládat důležité věci nejen k autu - různé kapaliny, mycí prostředky, nářadí. Máte málo místa v garáži? U nás máte možnost si sestavit regál do garáže na míru v našem konfigurátoru. Klikněte ☝ a vyberte si z tisíců regálů skladem!


U těchto garážových regálů je možné větší zatížení. Levné úložné regály regály za perfektní cenu. Garážové policové regály je možné spájať dvoma systémami, klasický „motýlik“ systém a nový inovatívny RIVET systém. Nosnosť regálov do garáže začína od 1– 4kg.


Predávajú sa v rôznom povrchovom prevedení, zinok, modrá a antracitová sivá farba. Sú vhodným a aj estetickým prvkom do každej garáže. Ako vybrať správny regál do garáže ? Ak uvažujete o kúpe viac regálov, väčšinou narazíte na problém, ako vyriešiť miesto v rohu, ktorý klasické regály prekrývajú a bráni prístupu do police. Zostava zahŕňajúce kovové policové regály s rohovým regálom. Skladové policové kovové regály vhodné zejména do skladu a garáže.


Nabízíme vše levně - objednejte ještě dnes policové kovové regály. Lakované alebo pozink regály vhodné do garáže. Ospravedlňujeme sa, ale vzhľadom na situáciu som museli prerušiť prevádzku na našej slovenských pobočke. Možnosť väčšieho zaťaženia.


Nekupujte je z druhé ruky, chtějte nové regály za bazarové ceny. Na e-shopu Bazaroveregaly. Vyberte si nový regál do garáže , do skladu, do kanceláře nebo třeba kvalitní regál do obchodu s doručením do hodin.


Konfigurátor regálů Vám pomůže vybrat takovou sestavu, která maximálně využije Váš prostor pro skladování. Jsou vhodné především do malých skladů ve firmách, do kanceláří, ale také můžeme doporučit tyto regály do domácnosti, do sklepa, do garáže či menší dílny. Kovový, bezšroubový regál vhodný do garáže pro uložení rozměrnějších předmětů díky úložné ploše police 1x cm.


Policové regály do garáže

V případě omezené výšky stropu můžete sestavit dva regály o výšce cm. HDF dřevěné police jsou pevnější, mají hladký, snadno udržovatelný povrch. V této kategorii jsou regály , které jsou vhodné pro skladování materiálu v garáži. Jsou zde i speciální regály s pracovní plochou, které se dají využít jako ponk. Kovové regály v pozinkované úpravě k uskladnění všeho možného.


Máme zde i regály na pneumatiky a další. Prodej regálových systémů realizujeme po celé ČR. Typové kovové regály nabízíme v široké škále standardních rozměrů.


Naše policové kovové regály se vyznačují typizovanými rozměry, viz ceník regálů. Vítejte v e-shopu, v kterém si rychle, přehledně a výhodně vyberete perfektní regály do domácnosti. Specializujeme se výhradně na produkty německého výrobce Element System, který je již více jak let lídrem v segmentu flexibilních nástěnných regálových sestav do domácnosti či kanceláře. Ideální regály do archivu. Nejčastější rozměry regálů do archivu jsou hloubky polic 3nebo 4mm pro jednostranný přístěnný regál a 6mm pro regál oboustranný, přístupný ze dvou stran, stojící tedy v prostoru.


Na regály lze naložit šanony klasických i netradičních rozměrů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения