středa 2. května 2018

Pul látka metráž

Vhodná na ušití látkových plenek, svrchních kalhotek, nepromokavých tašek. PUL je vhodný na šití svrchních látkových plen, ale i přebalovacích podložek, pytlů na pleny, různých nepromokavých tštiček, chráničů na popruhy. Jedná se o certifikovaný PUL , který je ověřený a vhodný na svrchní látkové pleny. Při šití nepoužívejte špendlíky ani nestehujte! Je nutné s materiálem zacházet.


Bobánek Metráž PUL - Autíčko 10x1cm.

Nepromokavá látka - PUL (Polyester laminovaný polyuretanem) je částečně prodyšná, odolná při praní. PUL zátěr , ale nejsem si jistá, jestli je to právě ten elastický materiál? Rubová strana má polyuretánový záter (ako bežné PULy), takže je nepremokavá a ideálna na šitie plienok. Celkovo je pul minky hrubší ako bežné PULy,. Inzerát Metráž , látka ,úplet.


Kč , Praha Metráž , látka , PUL bavlna se zátěrem. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Internetový obchod s látkami a textiliemi v metráži, predaj galantérie.


Ponúkame odevné, detské, dekoračné, poťahové a špeciálne látky.

Kdysi se prodejny s podobným sortimentem označovaly jako partiovky nebo partiové zboží. Při objednávání látky mějte na paměti, že se látka s největší pravděpodobností nebude opakovat. Minimální množství pro nákup je půl metru. Nabízíme oděvní, dětské, dekorační, potahové a speciální látky. Vyberte si látky, metráž , galanterii, střihy a pomůcky pro stylové šití v jednom z našich sedmi obchodů nebo e-shopu.


PUL v klasické verzi - tedy neprotékací vhodný na normální plenky, tento v měkké verzi, po které se dost lidí poptávalo. Složení: 1 polyester s polyuretanovým zátěrem Šíře: plenkový čtverec 50x47cm, plná šíře 150cm Vzory: viz obrázek. Bavlněné plátno, látka , kterou využijete pro Vaši tvorbu, například na ušití podšívky do kabelky. Vzorovaná látka dodá Vaší kabelce jedinečnost.


Kent - nepromokavá látka - metráž - černý. Látka je nepromokavá , ale prodyšná. Látky s PUL jsou voděodolné, takže jsou ideální na výrobu svrchní. Prodám - PUL nepromokavá.


Do hodnocení prosím pište informace, které jsou užitečné zejména pro ostatní zákazníky. Kromě komentářů týkajících se přímo vlastností produktu, ke kterému hodnocení píšete, můžete inspirovat ostatní a uvést k čemu jste produkt použili a jak zpětně hodnotíte Vaši volbu. Dětské látky metráž metráž metráž Všechna bavlněná plátna s atestem pro děti do 3. PUL vhodný na výrobu ︎ látkových plen, přebalovací podložky, bryndáčky ︎ dětské zástěrky ︎ piknikové.


Silná látka vhodná na potahy, nebo pevné kalhoty, tašky a podobně.

Len je jedna z nejtrvanlivějších a nejodolnějších látek, konopí má velmi podobné vlastnosti. Srdečně Vás vítáme na latka. V našem e-shopu najdete velký výběr metrážových látek: Módní oděvní látky, kvalitní dekorační a čalounické látky nebo exkluzívní značkové látky – sortiment, který potěší srdce každé švadlenky či krejčího.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения