úterý 29. května 2018

Dreveny dzber

Do dna dřevěného džberu je vyvrtán malý otvor pro odtok vody a tělo džberu je zpevněno několika pozinkovanými výztužemi. Navíc pro lepší uchopení jsou z obou stran džberu namontovaná kovová madla. Dřevěné džbery se skvěle hodí jako zahradní. Ostatní - Dreveny dzber bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Pro pohodlnější uchopení jsou po obou stranách přidělána kovová madla.


Do dna džberu je vyvrtán malý otvor pro odtok vody a tělo džberu je navíc zpevněno několika pozinkovanými výztužemi. Do dna je vyvrtán malý otvor pro odtok vody a tělo džberu je navíc zpevněno několika pozinkovanými výztužemi a pro lepší uchopení jsou po obou stranách přimontávana dvě kovová madla. Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.


Džber na vodu dřevěný 32x18cm. Tento džber neslouží na vodu, ale jako okrasný obal na květináč do domu, na zahradu či terasu. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém. Vyrábíme je z dubu nebo akátu v různých tvarec.


Dřevěný polévací džber, zahradní sprcha, ochlazovací káď, studená koupel, saunování, dřevěná káď, finská sauna, ochlazování saunování, ledová. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 21. Most, cena 300Kč, od RoHe na Sbazar. Uvedené zboží není možné odebrat osobně, zašleme Vám jej ale až domů, s výhodnou cenou dopravy.


Cenu dopravy Vám spočítá košík našeho eshopu. Dřevěný džber 66cm ze starého vykotlaného stromu (cca let). Překrásná dekorace na zahrádku před dům, nebo na terasu. Zboží není možno vidět na naší provozovně, jedná se pouze o internetový prodej! Dům a zahrada - Dreveny dzber bazar.


Dorian Dekor Navštivte naše dekoráterské studio. Průměr 18cm s výškou 21cm. Včetně úchytky pro nošení vědra je celková výška 38cm. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Popis: Starý dřevěný džber na mouku, nálezový stav z mlýna. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nenechte si ujít novinky a informace o zajímavých nabídkách a slevách. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения