úterý 29. května 2018

Bezkontaktní myčka cena

Bezkontaktní automyčka. Svého plechového miláčka umyjte šetrným způsobem s dokonalým efektem. Provoz myčky se stanovišti je prakticky bez čekací doby a za rozumnou cenu. Myčka , která skutečně myje. Jsme jak distributorem, tak i provozovatelem vlastních samoobslužných myček v České a Slovenské republice.


Zákazníci, kteří se rozhodli pro nás, oceňují především naše praktické zkušenosti s provozem. Nezávazně nás kontaktujte. Používaná německá technologie Frank a ekologické účinné produkty k mytí vozidla jsou zárukou nejvyšší kvality umytí a ošetření vašeho vozidla. To je nedávno otevřená myčka CW Tech Trutnov. Nejen pro auta, ale i motorky, přívěsy, lodě, karavany a další.


Přijeďte nás vyzkoušet ihne máme otevřeno nonstop! Tento druh myček nevyžaduje totiž stálé zaměstnance. Automyčka pro snadné bezkontaktní mytí aut jako investice se zázemím mezinárodní společnosti. Provozujte svoji vlastní automyčku od BKF CarWash. Uplatňujeme ideální ekonomiku provozu, pro nejlepší výsledky mytí používáme osmotický systém.


Jako budoucí provozovatel s námi domlouváte obsáhlost příslušenství v automyčce a kontejneru. ALBERTA v Chýnovské ulici. Cena mytí již od 1- Kč zvolte si délku mytí.


Systém odsávání mincí do technického kontejneru. Výhodou tohoto systému je vyšší bezpečnost obsluhy myčky. Vybírání hotovosti probíhá výhradně v kontejneru a není tudíž třeba vybírat hotovost z jednotlivých stojanů. Snižuje se tím i riziko proti vykradení. Je bezkontaktní mytí ( bezkontaktní myčka ) auta pro mě?


Mnoho zákazníků dá bez váhání přednost samoobslužnému mycímu boxu před klasickou automatickou myčkou hned z několika důvodů. Své vozidlo si totiž mohou umýt tak říkajíc po svém, beze strachu, že jim kartáče jakkoli poškodí lak. Navíc mnohdy za nižší cenu.


Doporučuji sice běžnou bezkontaktní myčku, ale mají nastavený odpočet tak, že člověk umyje auto opravdu za pár korun. Dobrý tlak na mytí má myčka v Benešově. Na všech částech strojního zařízení naleznete štítky výrobců, které ukazují, že byl náš výrobek sestaven z kvalitních komponentů. Uvedená cena je počítána pro mytí běžně zašpiněného vozidla a použití všech volitelných programů.


Samoobslužné mycí boxy jsou k. V případě velmi silně zašpiněného vozidla nebo vozidla dlouhodobě nemytého a vozidel větší konstrukce (např. dodávky, velká kombi, SUV, MPV a další), kdy se prodlužuje proces mytí, může být cena za mytí vyšší. Nová myčka LaserWash svým zákazníkům přináší více možností ochrany a zkvalitnění služeb v oblasti mytí aut díky novým a vylepšeným službám, které oceníte. Na našich bezkontaktních mycích linkách si můžete svůj automobil sami umýt nebo si jej nechat umytí naším speciálně vyškoleným pracovníkem. Naše bezkontaktní automyčka je v provozu hodin denně.


Umytí středně velkého automobilu včetně voskování a leštění vyjde přibližně na Kč. Vše záleží na zručnosti, která se s Vaší přibývající praxí jistě bude zvyšovat. Postačí Vám k tomu pouze kvalitní mycí produkt, výkonný vysokotlaký stroj a dodržet doporučený postup mytí. Mytí proudem změkčené a na st. C ohřáté vody s čistícím práškem.


Směs vody a mikro prášku Active Power Pearl pod tlakem až 1barů směřuje na povrch auta. Průměrný počet impulzů u mytí Zlatým programem – celkem impulzů (vozidla střední třídy např. Škoda Octavia) Tlačítka je nutno přepínat ručně po uplynutí přibližného počtu impulzů, viz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения