čtvrtek 3. května 2018

Tlakový hrnec tefal návod

PDF návod ke stažení Tlakový hrnec Fissler Vitaquick l: Ideální nástroj na vaření pro každého, kdo oceňuje moderní vaření, kvůli krátkému času vaření, zachování vitamínů, minerálů a chuti. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými.


NÁVOD K OBSLUZE PŘED PRVNÍM POUŽITÍM Před prvním použitím tlakový hrnec a všechny jeho části důkladně omyjte teplou vodou s přídavkem saponátu a vytřete do sucha. PŘED KAŽDÝM POUŽITÍM (obr. 2) PŘED KAŽDÝM POUŽITÍM ZKONTROLUJTE PRACOVNÍ I BEZPEČNOSTNÍ VENTIL.

Bez nutnosti hledání konkrétní pozice pro aretaci, jednoduše otevřete i zavřete. Zavřete tlakový hrnec : všechny naše tlakové hrnce jsou provedeny tak, že se v nich v případě jejich nedokonalého uzavření nevytvoří tlak. Vaření: tlakový hrnec je třeba umístit ke zdroji tepla nastaveného na maximum. C v závislosti na typu. Vyberte požadovaný sortiment produktov kliknutím na obrázok alebo do vyhľadávača (vľavo hore) zadajte názov alebo kód vášho produktu značky Tefal.


Nájdete tak všetky odpovede týkajúce sa vášho produktu. Objevte tyto inovace, které vám pomohou s výberem vašeho tlakového hrnce. Najdete zde všechny informace o vašem produktu.

Tefal Produkty uživatelské návody. Co byste ale řekli tomu, že váš hrnec umí nejen dobře a rychle vařit, ale je na tolik chytrý, že vás upozorní, jakmile bude jídlo hotové. Jak použít tlakový hrnec.


Tlakové hrnce jsou kuchařské kouzlo - jsou totiž tolik rychlé! Tlakový hrnec neboli papiňák je skvělá pomůcka, díky které bude jídlo uvařené rychle a přitom si zachová vitamíny a minerály, které se jinými způsoby v. Plynový ohřev, Funkce dvojího vaření, Indukce. Tento praktický pomocník do vaší kuchyně vyniká moderním designem a velkým objemem.


ELEKTRICKÝ TLAKOVÝ HRNEC S AUTOMATICKÝM OVLÁDÁNÍM NÁVOD K POUŽITÍ, RECEPTY, RADY PRO VAŘENÍ Vážený zákazníku! Přečtěte si laskavě tento návod k použití před tím, než tlakový hrnec uvedete do chodu! PDF Návod k obsluze has stránek a velikost je 1. Návod k obsluze Multifunkční tlakový hrnec Tesla TESLA EliteCook obsahuje základní pokyny, které je třeba respektovat. Tento nenahraditelný pomocník se v kuchyni ujme hned několika rolí - poslouží jako pomalý hrnec , rýžovar či parní hrnec. Nabízí nastavení pro vaření i dušení.


Součástí balení je i parní. Na puding striedavo naukladáme keksy ako šachovnicu biele, kakaové. Do krému vmiešame 200g Hery a natrieme na bebe keksy.

Vzniknutý krém navrstvíme na Bebe keksy. Nedávejte tlakový hrnec do vyhřáté trouby. Nikdy nepoužívejte tlakový hrnec bez přidání. Máte možnost si je uložit či přímo vytisknout.


Nikdy tlakový hrnec neotvírejte, dokud ho neodtlakujete. Jde o bajonetový a pákový způsob. Pokud návod nenajdete, kontaktujte nás.


V následující tabulce naleznete popis principů jejich. Povrch Titanium extra je obohacený o titan, který zajišťuje větší odolnost a trvanlivost. Je v něm rýžovar, tlakový hrnec , hrnec na pomalé vaření, jogurtovač a vařič vajíček. Nahradí mikrovlnku k ohřevu jídla, pánev na smažení, sterilizátor, napařovací hrnec a univerzální hrnec na přípravu dušených pokrmů. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Tlakový hrnec je určen pro rychlou přípravu pokrmů a lze jej používat na všechny typy varných desek včetně indukce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения