pátek 25. května 2018

Ruční žehlení prádla

Výhody ručního žehlení prádla a košil. K hlavní výhodě se dostáváme u rovného prádla , jako je povlečení. Při ručním žehlení nedochází k poškození knoflíků, druků, či zipů, které je běžné na klasických mandlech.


Tvarové prádlo (košile, trička, kalhoty…) je třeba vždy žehlit ručně. Preciznost žehlení je u Vás jakoby samozřejmostí, stejně tak jako rychlost s jakou máte práci hotovou. Velmi profesionální je i způsob jak prádlo skladujete u sebe a odevzdáváte klientovi ( vlastní ramínka, igelitové obaly a jiné). Jste ve své práci jednoznačně profesionálka. Jsme ochotni se domluvit i na jiných cenových podmínkách např.


Kč (trička,kalhoty,dětské oblečení,utěrky,ručníky) dle spokojenosti zákazníka. Nakupilo se vám velké množství prádla a potřebujete rychlou pomoc? Hledáte profíka v žehlení ? V tom případě jste na správné stránce!


Ruční žehlení prádla

Nebaví vás, trávit volný čas u žehlícího prkna? Již čtvrtý rok se plně věnuji žehlení prádla pro své pravidelné i jednorázové klientky a klienty. Můžete si přinést i vyprané prádlo a nechat ho u nás pouze vymandlovat nebo vyžehlit.


Veškeré prádlo zpracováváme ručně a separovaně, proto u nás nedochází k záměně nebo ztrátě. Krátké dodací lhůty, osobní přístup k zákazníkům. Hotelové prádlo třídíme dle barev a materiálů do jednotlivých praček, minimální množství hotelového prádla do pračky je kg. Menší množství prádla účtujeme dle ceníku pro domácnosti. Výkonný ruční napařovač StyleTouch Pure dodá svěžest jakémukoli oděvu rychle a bez námahy – a není třeba použít žehlicí prkno.


Pomocí ohřívací destičky SmartFlow, která nespálí tkaninu, bezpečně osvěží veškeré oblečení. Náš kompaktní napařovač na oblečení se zahřeje během několika sekund a poskytuje lepší výsledky při svislém i vodorovném. Příkladem budiž 2ml nádržka, která vystačí na – minut žehlení u ručního napařovače a litrová nádrž na vodu, která u stojanového napařovače umožní práci až minut. Obecně ruční provedení mají kapacitu menší a to proto, aby se se zařízením pohodlně pracovalo.


Stojanové napařovače oděvů. Praní, žehlení a mandlování prádla. Vítám Vás na těchto stránkách. Ruční čištění svatebních šatů. Nabízím Vám praní, žehlení a mandlování prádla.


Jedná se o službu v běžném rozsahu a množství prádla pro domácnost,. Platební podmínky MAKI. Formu úhrady za naše služby domlouváme s našimi klienty individuálně.


Příklad kalkulace pravidelného žehlení prádelní koš běžné velikosti - 5hodiny x 14-Kč (sazba za hodinu práce) = 210Kč vrchovatý prádelní koš - 2hodiny x 14-Kč (sazba za hodinu práce) = 280Kč. Podmínky pravidelného žehlení. O nás Naše prádelna nabízí kvalitní praní, mandlování a ruční žehlení prádla všeho druhu. Jsme menší prádelna, které na dobře odvedené práci záleží a proto se nemusíte bát svěřit své prádlo do našich rukou. Se třemi čárkami musíte prádlo sušit pouze naplocho.


Symbol žehličky je vždy doplněn tečkami uvnitř. Ty značí maximální tepotu dotykové plochy. Postup žehlení prádla : Žehlení prádla při maximální teplotě žehlicí plochy 2°C.


Opatrně při žehlení s párou. Napařování a zpracování prádla párou je. Bez žehlení a parní funkce. Prádlo se nesmí žehlit.


Sofistikovanější sušičky nabízí speciální funkce týkající se menšího pomačkání prádla , často se ale žehlení ani tak nevyhnete. Záleží ovšem na typu tkaniny a na tom, jak dlouho necháte usušené prádlo v bubnu. Co se týče žehlicích programů, některé sušičky nabízejí rovnou dva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения