čtvrtek 31. května 2018

Tatramat eov 120 trend

Tatramat eov 120 trend

Produktový rad EOV Trend tvoria zásobníkové nástenné elektrické ohrievače vody v okrúhlom vyhotovení. Vnútorný kotol ohrievača je smaltovaný špeciálnym vysokokvalitným smaltom a následne vypálený pri konštantnej teplote 8°C. Voda je ohrievaná ohrievacím telesom s výkonom kW. Pomocou otáčavého regulátora teploty je možné plynulé nastavenie teploty od 7°C.


Otočný regulátor teploty 5. Produktovou řadu EOV Trend tvoří zásobníkové nástěnné elektrické ohřívače vody ve válcovém provedení. Pomocí otočného voliče regulátoru teploty je možné plynulé nastavení. U bojlerů EOV Trend není v balení elektrický kabel a montážní sada.


Tatramat EOV 1Trend - Heureka. Elektrický zásobníkový ohřívač vody o objemu 1litrů, určený pro svislou instalaci. Ide o legendárnu značku, s ktorou ste sa už pravdepodobne stretli.


Jeho výkon je dostačujúci pre bezproblémové fungovanie bežnej rodiny. V, 8kW : 29€ 34€. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Vnútorná nádrž ohrievača je vybavená špeciálnym vysoko kvalitným smaltom a následne vypálená pri konštantnej teplote 8°C. Teraz prichádza na trh s novinkou. Ohřívač je určený pro vertikální montáž na stěnu. Ide o elektrický tlakový ohrievač vody EOV 1Trend , ktorý vám poskytne teplú vodu všade, kde ju budete potrebovať. Vnútro 1l zásobníka je smaltované špeciálnym smaltom, čo má za následok dlhú životnosť zariadenia.


Teplota vody sa dá plynulo nastaviť od °C až do °C. Na prednej strane s praktickým indikátorom teploty pre pohodlnú kontrolu. Vnitřní kotel je opatřen vysoce kvalitním smaltem. Elektrické ohřívače EOV Trend Elektrické závěsné ohřívače vody o objemu 1litrů.


Magnéziová anóda zabraňuje pôsobeniu korózie a predlžuje životnosť. Hořčíková anoda zabraňuje působení koroze a prodlužuje životnost. Odporúčame: Zľavy až do výšky - zlavy. Rychlá a bezpečná doprava.


VIP slevy pro registrované. TATRAMAT Bojler EOV 1v akci. Minimalistický design a vysoká životnost. Pro svislou montáž a pro více odběrných míst.


Zásobníkový závěsný elektrický ohřívač tlakový EOV TREND , typ 120. Maximální teplota 80°C s možností regulace, se signalizací ohřevu vody, pojistkou proti přehřátí ohřívače a pojistkou proti zamrznutí vody, bezpečnostní termostat s funkcí resetu, anodová ochrana proti korozi, speciální smalt CoPro. Naši pracovníci se Vám budou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения