středa 30. května 2018

Stojanová vrtačka jihokov hustopeče

Stojanová vrtačka jihokov hustopeče

Prodáme stolní vrtačku typ V vč. Vrtačka je zapojená a lze ji po dohodě možné. Predám tuto veľmi zachovalú, ako novú, ešte z čias komunizmu, nie činsku, ale masivnu. Stolná, stojanová vrtačka Jihokov Hustopeče SVA 1 SVA cena 830€ a SV 1 SV -cena 7€,Vhodnú do priemyslu ako aj do dielni, na presné vŕtanie a zahlbovanie do dreva, kovu.


Vrtačky su po kompletnom repase s pekným nerozvrtaným stolom, maju vymenené všetky. Predám túto veľmi zachovalú stolnú stojanovu vrtačku jihokov Hustopeče SVA v pôvodnom stave, bez vôlí, hladký chostopkové vrtáky do mm, premazaná, vyčistená. Stôl pekný, nerozvrtaný, 4x rýchlosť, nastavitelná výška, doraz, pracovné osvetlenie, masívna liatinová stolná stojanová vrtačka , vhod.


Je určená pre vŕtanie kovov, dreva a plastov a teda ideálna pre využitie najmä v domácich dielňach, kde tiež nezaberie veľa miesta a je pomerne ľahká (len kg). Vhodne aj do stolarskej dielne,dielna,dielnu,servis,servisu,garaž,gar aže,sloupova,sloupovu. Vyberajte z inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Začnite dražiť už dnes! Výrobky Naše výrobky O firmě O společnosti Kontakty. Optimum OPTIdrill B 14.


Predám masívnu liatinovú vŕtačku jihokov hustopeče V-po kompletnej generálke. Stolní elektrická vrtačka Jihokov SVA 16. Sloupová vrtačka úprava na větší výkon, kotoučová pila Einhell - chyby, Popis viz. Celá SR Predám stojanovú vŕtačku JIHOKOV VS 13.


Vrtacky prešli kompletným repasom, (vymenené všetky ložiská, nový klinový remeň,) tichí a hladký cho stôl nerozvrtany, vyleštený. U nás široká ponuka príslušenstva. Stojanova vrtacka JIHOKOV HUSTOPEČE VS 13. Objednávajte online na Zvaracky-obchod. Ostatní vrtačky a příslušenství.


Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Scheppach DP VARIO stojanová vrtačka s křížovým laserem. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Napsat komentář Podrobnosti. Stáhnout fotku Prosíme o finanční podporu na provoz a vývoj webu, tvorbu magazínu a videí a na projekty mlad. Jede tichounce a hladce. Podobné inzeráty naleznete v kategorii. Dom a záhrada - Stojan vrtacka bazár.


Kdo chce levnou vrtačku, tak běžte do hobby matketu a kupte čínu. Elektronická výbava je výborná. Pomáha dosiahnuť presné opracovanie materiálu aj neskúsenému domácemu majstrovi. Krížový laser vymedzí stredový bod obrábania, LED svietidlo osvetlí pracovnú plochu a jediný pohľad na displej prezradí, ako hlboko sa nástroj zanoril pod povrch materiálu.


Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения