pátek 4. května 2018

Regálové systémy do obchodu

Regálové systémy do obchodu

Nejvyšší kvalita za rozumné ceny. Poradenství, návrh a realizace při výběru paletových regálů. Vyberte si řešení na míru. Prvotřídní zákaznický servis. Užívejte výhod kompetence výrobce.


Vozíky pro každé použití. Přímo ve Vaší blízkosti. Servis regálových zařízení. Vše na míru Vašim potřebám. V naší nabídce najdete kvalitní prodejní regály, skladové regály i policové stěny, které zvýší komfort Vašich zákazníků.


Nabízíme regály, které byly z. Vybavíme Vaše skladové prostory Máme bohaté zkušenosti s vybavováním firemních skladovacích prostor. Ponúkame široký výber regálových systémov, vhodných pre rôzne typy predajní a skladov. Naše dlhoročné skúsenosti využívame pri návrhu efektívneho rozmiestnenia regálov v interiéroch predajní tak, aby návštevníci predajne sa ľahko orientovali v sortimente a vzhľad predajne pôsobil. Náš široký sortiment nabízí regály do obchodu , regálové systémy , skladové regály nebo pulty do prodejny.


Prodejní regály a police jsou vhodné do všech obchodů a skladů k přehlednému uspořádání zboží. Kovové regály patří mezi nejspolehlivější policové regály, především z důvodu možného vysokého zatížení. Celý náš výrobní sortiment je vyvíjen ve spolupráci se zákazníky, kteří ovlivňují konečnou podobu regálů, aby vyhovovaly jejich potřebám v provozu daného obchodu či prodejny. S regály a policovými systémy už se vám nestane, že budete své věci hodiny marně hledat po bytě.


Ak uvažujete o kúpe viac regálov, väčšinou narazíte na problém, ako vyriešiť miesto v rohu, ktorý klasické regály prekrývajú a bráni prístupu do police. Potřebujete založit regálový systém? Interiéry, jako kancelář, garáž, sklep nebo menší sklady, kladou jiné nároky na regály než velké firemní sklady. Kovové regály do obchodu v různých rozměrech a velikostech.


Regálové systémy do obchodu

Abyste našli ty správné celokovové regály vhodné do obchodu , které vyhovují Vašim potřebám, nabízíme komplexní škálu rozměrů a nosností. Regály a regálové systémy. Rozhodněte se sami, jaký široký, hluboký a vysoký regál si přejete. Mohou být lakované nebo zinkové.


Vhodné je jejich využití například na čerpacích stanicích nebo v supermarketech, kde regálové systémy chytře využívají a šetří Váš prostor. V naší nabídce regálů a regálových systémů naleznete v první řadě klasické šroubované kovové regály různých variant a velikostí, montované pomocí osvědčeného systému šroubů a matek. Zpřehledněte a zjednodušte své skladové hospodářství. Vybavte sklad profesionálními kovovými systémy.


Snadno a rychle je nastavíte pro velké palety i malé krabice. Hlavním zaměřením společnosti CR DESIGN s. Jsme přímým dovozcem obchodního zařízení a systémů od výrobců z Evropy. V rámci nákupu u nás budete mít k dispozici odborníka na regály a regálové systémy , který Vám poradí s výběrem regálů.


V případě potřeby vypracuje analýzu několika vhodných řešení regálového systému.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения