pátek 25. května 2018

Pračka pod umyvadlo

Tady pozor na několik důležitých věcí. Za prvé: ano, jde umístit pračka pod desku, na které leží umyvadlo , ale je důležité si uvědomit, že nemůže být umístěná přímo pod umyvadlem. Protože přímo pod umyvadlem máte přívody vody a odpady.


Máte tak malý byt, že nevíte, kam dát pračku? Pračka pod umyvadlem by byla schovaná do „skříňky“, aby nebyla vidět. Přítel tvrdí, že umyvadlo bude v tomto případě moc vysoko. Mala by v nej však ostať súčasná slim práčka.


Vynikajícím řešením pro malou koupelnu je sestavení umyvadla nad pračkou. Takže můžete ušetřit místo v místnosti, protože kombinuje dvě nejdůležitější součásti. Pokud něco doopravdy zabírá místo v koupelně, tak je to jednoznačně pračka.


Zkuste si malou koupelnu navrhnout tak, aby se pod umyvadlo vešel tento nepostradatelný pomocník naší domácnosti. Uvidíte, že najednou vám bude koupelna připadat dvakrát tak větší. Praktická umývačka pod drezom sa nijako nelíši od štandardných automatických modelov, predovšetkým má približne programov, vrátane umývania studenou vodou, dôkladné umývanie atď.


Musím povedať, že mnohí ľudia sú presvedčení o vyššej spotrebe energie kompaktných strojov, ako aj v nízkej kvalite ich umývanie. Lacnejsie (a pre mna i peknejsie) riesenie je osadit umyvadlo do dosky a pod to pracku. V malé koupelně se pračka může umístit pod desku se zapuštěným umyvadlem.


Do skříňky na toaletní potřeby se schová i zásuvka nebo vyšší přívod vody, aby hadice a šňůry nebyly vidět. Umyvadlo , vana, sprcha, pračka , nějaké skřínky a věšáky na ukládání kosmetiky a ručníků – tak vypadá – přesněji řečeno mělo by vypadat – standardní vybavení koupelny. Ale co dělat, když má ta naše velikost třeba jen 1x 1centimetrů? Sháníte koupelnovou skříňku pod umyvadlo ? Stačí zadat vaše představy o ceně a třeba i barvu, pokud chcete například bílou barvu skříňky pod umyvadlo. Proto vlastníci najdou optimální řešení, například instalace tohoto typu jednotky pod umyvadlo.


To nejen zjednodušuje přístup k některým potřebným funkcím, ale také pomáhá uvolnit drahocenný prostor. Pračka umístěná pod umyvadlem výrazně šetří prostor v místnosti. Umístění pračky pod umyvadlo není jediný způsob, jak ušetřit prostor.


Někdy je smysl více se zaměřit na to, co představuje pračka Candi Holiday. Hloubka je pouhých cm. Při vkládání kg prádla je maximální spotřeba energie kWh. Majitelia malých štandardných bytov často musia hľadať nestandardné riešenia na zvýšenie využiteľnej plochy vo svojich domoch.


Príkladom toho je použitie práčok, ktoré sú inštalované pod drez alebo umývadlo. Kromě toho dodává výrobce své soupravy nejpodrobnější instalační pokyny, které pochopí každý, dokonce i ten, jehož ruce z tohoto místa nevyrůstají. Navyše výrobca dodáva svoje zostavy najpodrobnejším inštalačným pokynom, že každý, dokonca aj ten, kto nevyrastie na správnom mieste, porozumie. Nicméně, nejčastěji v koupelně se nemůže pochlubit velkou plochou, a najít další čtvereční metr pod pračkou není snadné.


Proto návrháři a návrháři neustále hledají nová řešení. Dnes lze pračku umístit pod umyvadlo nebo zabudovat do skříně. Jedním z nejzajímavějších řešení je instalace jednotky pod deskou.


Příslušenství pro instalaci pračky. Pro instalaci pračky do vaší domácnosti budete potřebovat ještě dvě pomůcky pro zdárné fungování a zamezení pohromy: pračkový ventil pro přívod vody, který je radno po každém doprání uzavírat a pračkový či umyvadlový sifon, který funguje jako pachová uzávěra a zamezí zamoření vaší domácnosti zápachem z kanalizace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения