pondělí 21. května 2018

Deník slabocha

Hej, je to trochu infantilné a pestrofarebné, ale zároveň film obsahuje istú triezvosť, ktorá hádam že pramení z veleúspešnej predlohy. Suma sumárum, v porovnaní s konkurenciou by som neváhal ani minútu a siahol po zvláštnom, leč originálnom Denníku slabocha , ale aby som sa nad ním nejako výraznejšie radoval, na to nemá. Neskutečně vtipný knižní bestseller ožívá ve skvělé rodinné komedii!


Greg Heffley má velké plány do budoucna, ale nejprve bude muset překonat tu nejhorší a nejvíc ponižující zkušenost každého dospívajícího – střední školu! Tyhle filmy máme s CZ dabingem. Rodinný film, k jehož vychutnání žádnou rodinu nepotřebujete. Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Prank Scene from Diary of a wimpy kid - Duration: 1:52. Recenzenti - Recenze filmů a her 1views. Když Gregův otec (Steve Zahn) synkovi pohrozí, že ho pošle do vojenské školy, pokud nepřestane tropit hlouposti, vypadá to na prázdniny pod psa!


Deník slabocha

Rozpočet $15miliónov║Tržby USA $600625║Tržby Celosvetovo $7127Tržby za predaj Blu-ray v USA $23483║ Tržby za predaj DVD v USA $432659║ Na Americkú produkciu to ušlo, aj keď nemá to tu patričnú ľahkosť a zábavnosť ako podobný Francúzsky film Mikulášove šibalstvá,. Greg Heffley, kluk, který proslavil „poseroutky, se vrací v neskutečně legračním pokračování filmu, jenž vznikl na motivy druhého dílu série knižních bestsellerů! Jako u většiny filmových adaptací, u nichž se předpokládá více než jeden díl, obsadili tvůrci neokoukané mladé tváře.


A to proto, aby mohly spolu se svými rolemi stárnout (nedivte se, na světlo už se totiž klube i druhý díl tohoto příběhu). NEJNOVĚJŠÍ VIDEO NA DENÍK. Rob v netypické roli slabocha.


Rob je mimořádně populární v Srbsku. Hledaný výraz: denik maleho poseroutky Uživatelé. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Nakupujte filmy online vo vašom obľúbenom kníhkupectve Martinus!


Přidat film mezi své oblíbené, můžete až po příhlášení. A to vůbec nebude snadné, vezmeme-li v potaz, že tam na něj čekají zarostlí pihovatí blbečci, zákeřní. Jedného dňa určite budem slávny, ale zatiaľ musím trčať v škole s bandou idiotov. IDIOTI Život jedenásťročného decka môže byť fakt nafigu. Greg Heffley o tom vie svoje, lebo sa zrazu ocitol na škole, kde musí prežiť medzi chalanmi, ktorí sú.


Přehrát on-line s možností stažení. Deník slabocha komedie. Sledujte online filmy a seriály zdarma a bez omezení. Stahujte rychle přes Datoid.


Pomocí propracovaného vyhledávání si u nás každý jednoduše najde a stáhne to, co hledá. Jednoduše, spolehlivě a hlavně rychle! Denník odvážneho bojka (angl.


Diary of a Wimpy Kid) je americká knižná séria, ktorú píše a ilustruje Jeff Kinney. Do slovenčiny bolo zatiaľ preložených všetkých dielov a jeden špeciál, v angličtine vyšli aj ďalšie špeciály. Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů.


Nahrávejte, sdílejte a stahujte zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения