středa 28. září 2016

Autoškola kladno rozdělov

Darujte poukaz na kurzy naší autoškoly! Jsme členy Hospodářské komory a Asociace autoškol ČR. Povinné ručení Generali Generali pojišťovna stanovuje sazby pojistného podle kubatury pojišťovaného vozidla. Na základě domluvy jsme Vám schopni sestavit naprosto individuální kurz s individuálním přístupem.


Výuka v klimatizovaných vozech Škoda (Fabia a Rapid) a Nissan Qashqai. Kurzy specializované výhradně na výuku skupiny B (osobní auto). Výběr typu vozidla a zda chcete jezdit s instruktorem nebo instruktorkou. Používáním našich služeb dáváte souhlas s použitím cookie. Nepřihlášený uživatel Firmy.


Platby za opakované zkoušky Městskému úřadu: test 1Kč, opakovaná jízda 4Kč. Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů. Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu.


Autoskola Miroslav Polidar. Tento web používá cookie. Za účast na první závěrečné zkoušce má povinnost ze zákona každý uchazeč o řidičské oprávnění městskému úřadu zaplatit správní poplatek ve výši 7Kč (autoškole se při závěrečné zkoušce žádný poplatek neplatí). Seznam autoškol v České republice a další informace nejen pro žáky autoškol. Moderní učebna a výuka teorie.


Autoškoly Praha, Autoškoly Brno, Autoškoly Ostrava,. Teorie vychází z několikaleté praxe zkušených instruktorů, nejde pouze o čtení pravidel a zákona. Součástí výuky jsou i nadstandardní témata jako infotainment v moderních automobilech, smart cities, elektromobilita, ale i základní technika pro každodenní použití. Jsme Milan, Jirka a Míra, učitelé s dlouholetými zkušenostmi a chutí učit.


Výcvik je přizpůsoben časovým možnostem žáka a lze jej zaplatit v libovolných splátkách. Profesionální instruktoři. Máme mnohaleté zkušenosti s výcvikem řízení automobilů i motocyklů.


Stačí vyplnit online přihlášku nebo se telefonicky domluvit a řidičák můžete začít dělat již další den. Kladno - Viktor Porkert. Provádíme výuku a výcvik řidičů skupin B, BE, AM, A A. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto.


Doporučujeme informace ověřit v oficiálním veřejném rejstříku. Zápis z jednání s veřejností_5. Vážení přátelé, chtěl bych Vám představit naší novou autoškolu. Budeme se snažit dělat práci poctivě a tak, aby všichni byli nadšeni. Dopravně psychologická vyšetření či psychotesty pro řidiče realizuji kromě Prahy také v Roudnici nad Labem.


Chcete zůstat v obraze? Přihlaste se k odebírání našeho pravidelného newsletteru. Každý měsíc dostanete do e-mailu přehled o všech chystaných akcích, takže vám už žádná neuteče.


Navštivte naše stránky s mnoha články a recepty o výživě, již fungují let.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения