úterý 13. září 2016

Divadlo bolka polívky program

Divadlo Bolka Polívky Jakubské nám. Letní scéna DBP Divadelní klub Výstavy Partneři ⌕ Newsletter. Pokud máte zájem, napište nám svůj e-mail a budete od nás p. Od předposledního únorového dne do 3. Upozornění: Jakékoliv automatické stahování (feeding) dat je bez souhlasu zakázáno a povede k zablokování přístupu. Pak si nenechte v pátek 17. Podívejte se, co zajmavého se v tomto divadle děje.


Divadlo bolka polívky program

Aktuální program , právě hrané divadelní hry a jiné akce. Kontakty, doprava a recenze na kulturním přehledu GoOut. Bolek Polívka Život je divadlo , ve kterém každý z herců touží po jiné roli. Název kulturního zařízení:. Je tu smutno, a nejen pro nás, co v divadle pracujeme začíná nová doba.


Nechceme si stěžovat ani skuhrat, protože jsme všichni na jedné lodi. Režie: Šimon Caban (na motivy knihy Antoina de Saint-Exupéryho) Neděle 24. Petr Zelenka režie: Alice Nellis Příběh o výsluní a pádu ambiciózní majitelky castingové agentury. DNA Horská dráha Klíště Mínus dva Podivné odpoledne Dr.


Zvonka Burkeho Rebelky Šašek a syn Šest tanečních hodin v šesti týdnech. Listy Emilovi Malé manželské zločiny Rybárik kráľovský Starí majs. Inscenace Jana Mikuláška vychází z obsáhlého díla Ingmara Bergmana, tvůrce pěti desítek filmů a více než 1divadelních inscenací.


Samuel Benchetrit režie: Juraj Nvota Krásný lidský příběh dvou mužů, kteří utíkají z nemocnice, aby se setkali se životem, který nepoznali. Na stránkách divadla najdete informace o programu, popis her a fotografie. Petr Jarčevský, Michal Chovanec, Ondřej Klíč, Vojtěch Fatka režie: Petr Jarčevský Klaunerie o tom, že lhát se nemá, ani když víte, že máte pravdu.


Divadlo bolka polívky program

Jakubském náměstí v Brně autorským představením Bolka Polívky Trosečník. Pro bližší informace o místě konání a vstupenkách klikněte na tlačítko externí odkaz. V malebném prostředí Biskupského dvora Moravského zemského muzea čeká na diváky do 3. Homepage O projektu Program Galerie Pro divadla Pro média Kontakty Archiv. Dnešní představení Šašek a syn bylo naprosto.


Zobrazit celý program divadla. Informujeme o divadle v Praze a dalších městech. Každý pátek přijímají jeho pozvání zajímaví hosté. V dnešním vysílání uvidíte Annu Polívkov. Filmy a seriály ZDARMA.


Divadlo bolka polívky program

Nejnovější dobré filmy. Novinky v kinech a na DVD. Recenze: MF Dnes: Polívka a Lasica hrají dojemně o „jaru smrti“ 11. Nová hra Boleslava Polívky 13.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения