pondělí 26. září 2016

Skládací papírové regály

Přenosné skládací výběhy (ohrádky) pro štěňata, králíčky, drůbež a mnoho dalších zvířatek pro Vás vyrobíme z naší plastové verze stavebnice Rollpa. Konstrukční rámy jsou uzavřeny odolnou plastovou síťovinou, nebo lehoučkými a hladkými komůrkovými deskami (pro šplhuschopná zvířátka). Zahradní regály budou vaším pomocníkem. Jste-li hrdým majitelem zahrádky, skleníku, terasy či balkónu a uvažujete nad jarním úklidem a zvelebením vaší zahrádkářské pýchy, zaměřte se na kovové zahradní regály , které šetří místo i čas.


Doplňky Pomocí doplňků lze snadno a rychle smontovat regálové systémy přesně podle Vašich představ. Skládací plošinové vozíky. Díky kompaktním rozměrům ve složeném stavu a nízké své hmotnosti se také snadno přenášejí. Vyberte si z několika variant ocelových.


Levné policové skladové kovové regály seženete na ABstore. Jejich plusy jsou jednoduchá montáž bez použití šroubů, kvalitní zpracování i spolehlivé dřevotřískové police, které Vás ohromí svou nosností. Pro vyhodnocování návštěvnosti webových stánek a optimalizaci marketingových aktivit využíváme cookies. Používáním našich webových stránek s užitím cookies souhlasíte. Více informací naleznete v Prohlášení o ochraně so.


Kromě regálů do skladů nabízíme také drátěné nebo dřevěné regály , které jsou vhodné zejména do interiérů a kanceláří. Pokud hledáte optimální řešení skladování v archívu, vyberte si ze sekce Archivační regály na šanony, ve které naleznete modely vhodné zejména pro skladování šanonů. Policové regály se vyrábí v několika materiálových provedeních – kovové, dřevěné, plastové, papírové , případně různě kombinované.


Z profesionálního hlediska jsou nejvhodnější regály kovové, protože u nich lze nejlépe propočítat dovolené zatížení polic. Rolety a římské rolety koupit o objednat u OBI. Nabízíme profesionální vybavení pro Váš sklad i dílnu: regály kovové, regálové systémy, kovový nábytek, dílenský nábytek, dílenské vybavení, plastové přepravky, plastové boxy, bedny, palety, vestavby do aut. Mezi kovové policové regály patří lehké šroubované policové regály , zásuvné policové regály , vhodné především pro příruční sklady ve firmách, malých dílnách a domácnostech. FIX, zásuvné policové regály CLIP, vhodné převážně pro sklady, dílny a archivy.


Ať už balíte součástky strojů pro expedici, šanony pro archivaci, objednávky z internetového obchodu, nebo nádobí a knížky při stěhování. V této kategorii můžete objednat papírové krabice různých velikostí i barev. Jde o praktické skládací krabice, které dodáváme v balících po 1 nebo kusech. Jsme profesionálové ve světě regálů, nabízíme komplexní servis při vybavování archivů, skladů, dílen a jiných skladovacích prostor. Jedná se především o nabídku policových regálů, a to jednak v celých sestavách, tak i po jednotlivých komponentech.


Toho lze využít například při dokoupení poškozených dílů policových regálů, případně při uvažovaném. Plastové regály jsou vhodnou alternativou kovových regálů. Tento typ regálů je vhodný do domácností, skladů nebo například garáží. Skvělou vlastností je především vysoká odolnost vůči korozi, plísním a jiným jevům, které mohou být způsobeny nepříznivými podmínkami. OBI online a vo Vašej OBI predajni!


Regály a police nákup a rezervácia v OBI. S pomocí regálů vyřešíte hravě nedostatek volných prostor. Ať už se chystáte vyjet na dovolenou, k vodě, nebo prostě jen relaxovat na zahradě, skládací lehátka jsou ideálním společníkem.


Ve složeném stavu nezaberou příliš mnoho místa, snadno se přenášejí a poskytnou dostatek pohodlí. Výhodou lehátek z naší nabídky je široký výběr - mnoho různých. K ukládání oblečení jsou ideální vakuové pytle , které šetří místo a zajišťují oblečení dokonalou ochranu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения