čtvrtek 8. září 2016

Bílé skvrny na skle z myčky

Archivované diskuze jsou určeny pouze ke čtení. Přejít na vyhledávání v archivu diskuzí. Bílé skvrny na skle z myčky. Dobrý den,vždy po nějaké době se mi na skle , které myjeme v myčce udělají bílé (jakoby mléčné) mapy, které nejdou mechanicky ani chemicky (zatím jsem zkoušela ocet) odstranit.


Myčka - skleněné nádobí má po umytí bílé skvrny , které nejdou odstranit ani mechanicky. Dělá to od začátku, sklo je víceméně zničené. Doplňuji: Na varném skle Simax nic není. Mám i sklenice na kávu z. Většinou se na nádobí objevují bílé skvrny , které mají na svědomí soli do myčky. Na většině míst u nás je vyšší tvrdost vody, a tak je nutné k mytí přidávat sůl a také nastavit správně stupeň tvrdosti vody na myčce.


Pokud přidáváte sůl do nádrže, je potřeba zásobník správně zavřít, jinak se sůl při. Někdy je na vině ucpaný filtr. Myčka potřebuje čistit. Matný povlak na všem nádobí může poukazovat na špinavou myčku. Doporučujeme ji dvakrát za rok pustit naprázdno, jen s čističem myčky.


Co si budeme nalhávat, myčky na nádobí jsou geniální vynálezy, které ušetří mnoho nepříjemné práce nejen ženám, ale také mužům. Občas se ale stane, že vám myčka na nádobí připraví nepříjemné překvapení a to v podobě bílého filmu, nebo skvrn na sklenicích či ostatním skleněném nádobí. Jak odstranit film ze sklenic. Občas na sobě sklenice po vyndání z myčky na nádobí mají nepěkný povlak.


To je nejčastěji zapříčiněno tvrdou vodou, která na nádobí zanechává skvrny od minerálů. Na skle nezůstávaly bílé šmouhy a bylo lesklé. Totéž platilo pro nerezové nádobí. I s funkcí odmáčení jsme byli spokojeni. Tablety si poradily s naschlými potravinami i napečeninami.


Misky zašpiněné zaschlými vločkami s jogurtem jsme z myčky vyndávali perfektně umyté, totéž platilo i pro nerezové hrnce s připáleným mlékem, mastné a silně zašpiněné nádobí. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Finish mycí a čistící produkty jsou speciálně vyráběny pro myčky na nádobí a pro jejich perfektní výsledky jsou i dlouhodobě kvalitativně testovány. Takže pokud řešíte problém, jak odstranit z hrnce nebo mističek zaschlé pudinkové skvrny , určitě volte Finish, výsledek bude perfektní.


Objevili jste po ukončení praní na vašem oblečení bílé skvrny od prášku? Tyto skvrny nezůstávají na prádle kvůli špatnému máchání pračky, ale z důvodu použití nefosfátových pracích prostředků, které ve vodě obsahují nerozpustné sloučeniny (zeolity) pro změkčování vody. Dobrý den, tuto myčku mám již přes dva měsíce a jsem s ní spokojen. Jediný problém, který se stává, že na nadobí zůstavají bílé šmouhy nebo zaschlé kapky vody. Je to moje první myčka, takže.


Ve vzduchu, zejména v kuchyni, jsou ve vzduchu ale i zplodiny z ohně, zejména plynového sporáku, páry z vaření, pečení a podobně. Proto se společně s prachem usazují i mastnoty. Tato vrstva se ze skleněného předmětu odstraňuje již hůře a po obyčejném umytí a utření zanechává šedé skvrny. Nebo mohou být špatně narovnané ( na tohle je expert manželka, která hrnečky narovná otvorem smeřujícím od trysek ke stenám myčky a pak se diví :-) Na rzivé skvrny na příborech jsme si tak nějak zvykli, dělaly nám to všechny tablety, ale jen když příborů bylo hodně pohromadě. Míváme to tak na - kouscích a. Pokud ho nastavíte tak, že myčka bude odebírat větší množství než je potřeba, budou vám na nádobí, především na skle , zůstávat skvrny.


Jestliže však množství leštidla bude příliš malé, můžete se se zářivým nádobím rozloučit. Energetická třída myčky je po ceně první z charakteristik, na které se zákazníci dívají. Na nádobí zůstává šedý povlak, nejvíce je to vidět na skle ale šedé je i nerezové nádobí, musím vše vyleštit utěrkou. Nastavit sůl - nepřišla jsem na zůsob, jak to u tohoto typu udělat. Používám tablety finiš, leštidlo mám nastavené na č. Už jsem zkoušela myčku vyčistit.


Povlak můžete také oškrábat nožem nebo špendlíkem, ale dejte si pozor, abyste kousek skla neodlomili, nebo sklo nepoškrábali. Berte prosím na vědomí, že myčka nádobí je složitý přístroj, který potřebuje svojí údržbu a správné zacházení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения