čtvrtek 29. září 2016

Pařák na brambory bazar

Pařák , kotel na brambory - smaltovaný litrů, vhodný pro ohřev vody, hodně používán na zabijačkách. Zabijačkový kotel na ohřev vody, výklopný. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Nerezová nádoba, plechový spodek.


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. Pařák na brambory je smaltovaný, s přetlakovou pojistkou a obsahem litrů, součástí je. Používá na ohřívání většího množství vody a na vaření krmiva pro domácí zvířata, především brambory a řepa. Ostatní - Parak na brambory bazar. Souprava je nevybalená, nepoužívaná, pouze s poškozeným obalem.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Pařáky na brambory , brutary a smaltové kotle na ohřev vody. Bazar pro dům a zahradu Kotle, Kamna, Bojlery VÝKLOPNÝ PAŘÁK NA BRAMBORY ,. Velmi zachovalý výklopný pařák na brambory objem 100l.


V katalogu nemáme podrobnější informace o parak na brambory. Níže naleznete zboží v. Možnost vyzvednutí v Sušici. Nápověda, Dotazy, Hodnocení, Kontakt, Reklama, Podmínky, Ochrana ú. Pařak na brambory , prodej, koupě, agrobazar.


Agrobazar je bazar umožňující na nákup a prodej zemědělské agro techniky, jako jsou traktory, kombajny, secí stroje a ostatní zemědělské technika. Podat inzerát bez registrace. Objem 6 1a 1litrů.


Spodní díl je vyroben z černého plechu o síle mm, topeniště mm, rošt je litinový. Zadavatel k inzerátu nepřiložil fotografie. Pár slov o obchodu či obchodníkovi: Registrujte si u nás zdarma vlastní obchod a využijte možnosti popsat svůj obchůdek. Kotel i topeniště v pořádku. Stroj je určen k opracování (škrábání,loupání a mytí) brambor a kořenové zeleniny.


Prodám pařák na brambory. Pařák slouží k ohřevu vody, tepelnému zpracování brambor a pro přípravu krmiva. V zachovalém stavu, stále funkční. Pařák je výklopný kotel na vaření brambor nebo zabijačku, obsah pařáku je 80l.


Výroba pařákůdále se zabýváme řezáním plazmou, tažnými zarízeními. PAŘÁK NA TUHÁ PALIVA P - II: Pařák je určen k ohřevu vody, zabijačkám, vaření - ovary, polévky a podob. Nabídněte váš agro stroj do našeho agrobazaru. Kvalitní a levný pařák , kotel na brambory 65l Rejholec smaltovaný je vyroben z kvalitního ocelového plechu s povrchovou úpravou smalt.


Používá se na ohřev většího množství vody a na vaření krmiva pro domácí zvířata, především brambory a řepa. Musíte-li se pravidelně starat o větší množství zvířat, pařáky na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения