středa 14. září 2016

Pokladní systémy pro kavárny

Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today! Akční sady Dotykačky jsou vhodné jako pokladní systémy pro restaurace, pokladní systémy pro obcho kavárny , bary a další gastro provozovny, stánkový prodej, služby, řemeslníky a jako levné řešení EET pro malé živnostníky.


Samozřejmostí je připojení kuchyňské tiskárny, či propojení více pokladen ve větších restauracích. Obsahuje EET, skladové hospodářství, fakturaci, slevový modul. Z nich si oblíbíte nastavení mapy stolů přesně tak, jak máte na provozovně, rozmarkování hromadných účtů, nastavení šťastné hodinky a speciálních akcí, účtování za nákupní cenu.


Osvědčené EET pokladny, pokladní systémy pro restaurace, obchody, půjčovny, hotelové systémy. Technická podpora dní v týdnu. Klídek a pohoda - základní předpoklad pro provoz úspěšné kavárny Do kaváren si lidé chodí odpočinout od každodenního stresu a shonu.


Proto je potřeba, aby i obsluha byla usměvavá a klidná. Nabízíme pokladní systémy pro restaurace, pokladní systémy pro obcho pokladní systémy pro kavárny a další gastro provozovny. U nás si také vyberete pokladní systém pro bary nebo.


Najdete je v obchodech, službách a gastro provozech. Přizpůsobí se vašim potřebám, získáte větší kontrolu nad svým podnikáním a parťáka, na kterého se můžete spolehnout. CZ TIP Profesionální pokladní systémy AWIS jsou určené pro restaurace, pizzerie, hotely a další. Get without the ads.


Skip trial month free. Unsubscribe from Storyous? Restaurace Registrační pokladny a pokladní systémy EET pro restaurace, bary a kavárny Možnosti prodeje. Naše nejmenší profi pokladna najde své místo na pultech stánků či v provozovnách rychlého občerstvení. Pokladny pro kavárny , ZOPER.


Vyberte si z řady dotykových displejů, tiskáren a vyberte pro vás nejvhodnější pokladní software pro vaše podnikání. Je to ideální řešení pro Butique, prodejny, cukrárny, kavárny , atd. Poskytujeme pokladní systémy pro restaurace, pokladní systémy pro obcho pokladní systémy pro kavárny a další gastro provozovny. Vyberete si u nás také pokladní systém pro bary nebo pokladní systém pro maloobchod nebo velkoobchod – stačí si jen navolit tu nejvhodnější variantu pro vaše podnikání v našem konfigurátoru.


Krásný moderní pokladní terminál vše v jednom. Skvělý design, displej s vysokým rozlišením, zákaznický displej a 4G mobilní síť. V žádném případě neplatí, že provozovatelé malých barů, kaváren cukráren a podobných zařízení musí kvůli EET nakoupit drahé a složité registrační pokladny. Většina podnikatelů již některé z uvedených zařízení vlastní, a tak pro ně nebude zavedení EET nijak finančně náročné. Poskytujeme kompletní, jednoduchý, spolehlivý a snadno nastavený software je určen pro všechny druhy obchodu, shopy, služby, sauny, masáže, barber shopy, restaurace, kavárny , fitnes, fast foody a další jiná obchodní místa.


FUSION je pokladní systém určený pro hotely, restaurace, jídelny, kavárny , maloobchod a služby. Integruje v sobě komplexní systém ubytovacího a restauračního provozu, skladového hospodářství a systém manažerského dohledu nad provozem. Pronájem počítačů, tiskáren, pokladen a. Nabízíme komplexní řešení pro společnosti a podnikatele provozující maloobcho prodej služeb, pohostinskou činnost, výrobu a expedici (pekárny, řeznictví, apod.). Náš software ( pokladní systémy , elektronická evidence tržeb, registrační pokladny, atd.) je vhodný jak pro malé butiky tak pro vícepobočkové řetězce.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения