čtvrtek 22. září 2016

Kulmofén remington s 5 nástavci

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Péče o vlasy Remington Vykupto. Zkrátka praktický pomocník pro modelování účesů s dlouhotrvajícím účinkem. Abyste si vybrali ten správný kulmofén , je dobré hledat finální produkt na základě vhodných parametrů. S těmi vám poradíme v tomto článku a seznámíme vás se vším potřebným vedoucím ke spokojenému nákupu kulmofénu.


Zde dbejte na ergonomii a kvalitní materiál, jako je například tvrzený plast. Keramika je díky rovnoměrnému rozložení tepla ideální pro stejnoměrné natočení vlasů, navíc je k nim šetrná a zajišťuje hladký skluz pramenů po povrchu kartáče. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Kulmofény Remington na Alza. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. K dispozici je rychlost, provozní teploty a určitě vás potěší i funkce studeného vzduchu, která neničí vlasy. Součástí balení kulmofénu jsou výměnné nástavce s pojistkou a praktické závěsné očko.


Zdokonalený keramický povrch 38mm válce napuštěn keratinem a mandlovým olejem uvolňuje obě látky během stylingu do vlasů pro dokonalý objem. Tato multifunkční kulma disponuje nástavci , které pomohou vytvořit dokonalý účes. Multifunkčný teplovzdušný kulmofén na sušenie a tvarovanie vlasov. REMINGTON AS 4Style And Curl Airstyler 400W - kulmofén se dvěma nástavci. Je vybaven čtyřmi nástavci a dvěma rychlostmi a teplotami foukání, ve srovnání s podobnými přístroji jiných značek je však poměrně drahý.


Pomocí kulmy s velikostí mm si můžete vytvořit přirozené, jemné vlny, ale také cyklické kadeře, kulma se šířkou – mm výborně poslouží na zvětšení objemu vlasů, vytvoření velkých vln, s nimiž vlasy působí přirozeně. Kulma má povrch se 4× větší ochranou pro hebkost a lesk, antistatický účinek, keramika, turmalín ionizace a super hladký skluz. Horkovzdušný kartáč ETA Fenité s funkcí ionizace a studeného vzduchu se nástavci pro dokonalý účes. Je ideální pro všechny dámy, které si zakládají na perfektně upr.


V balení naleznete nástavce. Délka napájecího kabelu je m. Zákazníci jsou s tímto modelem kulmofénu spokojeni. Tentokrát však půjde o velmi levný, základní model s poměrně nízkým výkonem 2W, který uspokojí spíše méně náročné uživatele. Bohužel, můžete zapomenout prakticky na jakékoli nadstandardní funkce. Naštěstí jsou tu alespoň dvě varianty.


Opatřen tlačítkem COOL pro okamžité ochlazení vzduchu, stupni rychlosti proudění vzduchu a nastavení teploty vzduchu. Oceníte i praktické očko na zavěšení. Síťová šňůra je otočná o 3°. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Vytvořte si úžasný objem, texturu, pevné vlny a kudrny nebo volné vlny s dvěma nástavci pro větší flexibilitu. K použití je připravena již za sekund. Výrobce uvádí, že objemnější z nich je vhodný na dlouhé vlasy, válec s menším objemem na vlasy kratší. Ze zkušeností však vyplývá, že i užší válec má na krátké vlasy příliš velký objem, takže je s tímto výrobkem dobře upravíte jen vlasy dlouhé a polodlouhé.


Kulma Remington Flexibrush Steam Styler CB4N disponuje otočným káblom pre ľahkú manipuláciu a je prispôsobená rôznemu napätiu, takže ju využijete aj na svojich cestách v zahraničí. Súčasťou balenia je aj stojan, ktorý bráni zahriatiu povrchu, na ktorom je kulma po použití odložená.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения