pondělí 12. září 2016

Makronky praha

Vydala jsem se do Paříže na kurz do cukrářské školy Le Foodist, kde jsem se přiučila pár nových triků ohledně výroby pravých makronek a celý kurz jsem zakončila certifikátem o tom, že Vám skutečně dokážu připravit makronky takové, jaké mají být. Makronky jsou klasickou svatební dekorací, výslužkou ale především klasickým dezertem. Makrónkovou věž, zdobené makronky , ale i makronky různých tvarů můžete objednat v Praze u MON Macaron. Mojí snahou je vždy splnit přání zákazníka a pomoci s výběrem toho nejvhodnějšího k dané příležitosti, ať už jde o rodinné či dětské oslavy, párty nebo svatby.


Les Macarons – mandlové pusinky s náplní z bílé čokolády.

Připravili jsme pro Vás šest základních příchutí, které samozřejmě dále obměňujeme. Webové stránky pro Vás připravujeme! S našemi produkty se můžete zatím seznámit na facebooku.


Makronky patří mezi nejznámější francouzské sladké pochoutky, které si svou strukturou a chutí postupně podmanily celý svět. Tradiční makronka je malá kulatá cukrovinka, křupavá na povrchu a jemná uvnitř, s náplní rozplývající se na jazyku. I když se narozeniny každý rok opakují, dort by měl být jedinečný.


Svatba si zaslouží individuální péči.

Sweet bar není problém. Svatební české minidezerty, italská semifredda či lahodné francouzské makronky. Ideální svatební pohoštění do sweet baru.


Dorty, dezerty i makronky vyrábím pouze z kvalitních a čerstvých surovin, bez použití ztužovačů, směsí, stabilizátorů. Pro pečení preferuji suroviny té nejvyšší kvality. Připravujte je až těsně před Vánoci, jsou nejlepší, když jsou čerstvé. A protože tato disciplína patří k těm složitějším, připravila jsem pro Vás opravdu hodně detailní recept, kde Vám hned v úvodu poradím, jak se vyhnout možným.


Být dobrým cukrářem je mnohem víc, než jen vědět, jak se peče dort, zákusek či makronka. Cukrářský obor je umění i věda. Správný cukrář dodržuje tradiční postupy a zároveň neustále inovuje své výrobky , vzdělává se v oblasti cukrářských technologií a vyniká dobrou znalostí surovin.


Vážený uživateli, tento web používá ke své funkčnosti a analýze návštěvnosti soubory cookie. Pekařství PAUL nabízí mnohem více než jen vynikající pečivo. Naše ambice je prodávat umění žít po francouzsku. Francii a chtěla by vše přírodní a to i barvy,tam se prý používají k obarvení sirupy ( fialkový, růžový ) vůbec nemám s tímto zkušenost a. Zajímá vás Makronky v Praze?


Omrkněte tyto nabídky na Skrz.

Máme přehled o cenách, oblíbených nabídkách i recenzích a doporučujeme jen to nejlepší. Iveta Fabešová se specializuje na výrobu dortů, dezertů a zákusků. Tahle fantastická cukrárna stojí v centru města a láká mlsouny na celou řadu dobrot. Praze a že si tu pochutná i ten největší rozmlsanec. Celý podnik je cukrárnou, kavárnou, restaurací a salónkem v jednom, takže tady můžeš klidně zahájit i ukončit den.


RECEPT: Pravé francouzské makronky šéfa Olivera – vyzkoušeno přímo v Paříži. Díky za rady, Paul je ukrutně drahej. Paní Zuzana Dvořáková je podle mě nejlepší, ale má už úplně plno, takže mě odmítla.


Jedním důvodem může být vysoká teplota, jsou upečeny moc rychle, nestihnou správně vyběhnout. Dobrým pomocníkem je teploměr do trouby. Nebo je v těstě hodně vzduchu. Těsto by se nemělo klasicky moc míchat, ale spíš obracet a roztírat, aby se z něj.


Svatební dorty, svatební makronky , svatební cupcakes a další sweetbar. Kurz výroby makronek, kurzy zdobení dortů a modelování cukrových květin. Erhartova cukrárna je unikátní cukrárna a kavárna ve funkcionalistickém stylu s vlastní výrobnou.


V nabídce jsou čerstvé dorty, zákusky, zmrzlina a speciální dorty na objednávku: svatební, dětské a firemní. MAKRO je nejrozvinutějším velkoobchodem v ČR.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения