středa 28. září 2016

Pivní láhve

Pokud jste našli jakékoli staré láhve či jiný vyjmenovaný materiál týkající se nápojového průmyslu při vyklízení půdy, sklepa či jako pozůstalost, neváhejte mne kontaktovat. Přeji vám příjemné chvilky s webovkami STARÉ- LÁHVE. V případě oboustranného zájmu a. CZ a doufám, že se sem opět rádi vrátíte.


Později měly pivní lahve pákové (třmenové) uzávěry s porcelánovou zátkou a gumovým těsněním.

Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Při domácím vaření piva budete zcela jistě potřebovat i pivní lahve. Sklenice na olej a nealko. Všechny pivní lahve je možné používat opakovaně.


SHÁNÍM DO SVÉ SBÍRKY STARÉ PIVNÍ LAHVE. PAK PŮLLITRY A TŘETINKY ( S NÁPISY PIVOVARŮ A. DRUHŮ PIV), CEDULE A PIVNÍ TÁCKY.

Pokud byste měli doma některé pěkné kousky, které na našich stránkách nejsou, rádi je od vás odkoupíme nebo vyměníme. Snahou je mít zastoupení co nejvíce pivovarů a minipivovarů jak současných tak zrušených. Postupně přidáváme nové úlovky,jsou tam i špatně zařazené ,časem opravíme. V letošním roce se pokusím. Náš e-shop Vám nabízí skleněné lahve , zavařovací sklenice a příslušenství.


Ahoj dnes vám chci ukázat jak si jednoduše a levně vyrobit skleničku z jakékoliv láhve nejlépe z láhve která má nějaký vyražený nápis nebo logo aby byla vaše. Poděkování za pomoc pro rozšíření sbírky sklenic patří. Určitě to je moc pěkná sbírka, ale u tohoto sbírání je dost problém s místem (nakonec to zmiňuje i Chody v článku). U těch novodobých jsem se rozhodl sbírat pouze láhve mimipivovarů s etiketou.


Starých pivních láhví s litým nápisem mám asi 10. Nabídky prosím na mejl. Tedy dvě velké litrovky hnědé sklo,různé odstíny,nápis pouze - Humpolec.


Pokud jste sběrateli krásných a designově zajímavých starých pivních lahví a nebo prostě chcete jen použít tyto lahve pro zkrášlení Vašeho interiéru, pak si u nás jistě vyberete. Telefonní číslo je neplatné kvůli komerčnímu obtěžování. Zajímám se především o staré pivní láhve s litými nápisy z celé ČR ( lahve pivovarské i např. hostinské) - mám jich ve sbírce asi 3.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů pivní lahve. I staré pivní láhve mohou být příčinou sběratelské mánie. Kolíně - 21ks Zámecký pivovar v Kolíně - 1ks Pivovar Humpolec - 1ks Zámecký pivovar Červených peček u Kolína - 3ks Nymburský pivovar - 1ks Pivovar v Ovčárech - 1ks M. Kolář Prague VIII - 1ks Městský pivova. Koupím pivní láhve , dále sklenice, tácky i jiné pivní suvenýry.


Prodám staré pivní láhve s litými nápisy. Pivní lahve kolují v Česku od 19. Plzeňský Prazdroj je do skla plní přes 1let. Podívejte se, jak vypadaly lahváče v minulosti a dnes a jak se vyrábějí speciální kousky, které navrhnou designéři. PLASTOVÉ PŘEPRAVKY, ZKOSENÉ A UKLÁDACÍ BEDNY PŘEPRAVKY NA PIVNÍ LAHVE A MINERÁLNÍ VODY.


Přepravky na pivní lahve a minerální vody. Váš image maker nápojového průmyslu. Vše pro bezpečný transport vašich lahví!


Jedinečné vlastnosti našich skleněných pivních láhví zaručují 1 pivní zážitek. Panáky ve tvaru pivní láhve. To ví každý - pivař i nepivař.


Lahve s trvalou etiketou Štíhlé, zakulacené, podobné lahvím vína či s etiketou, co nešla umýt. Vybírejte si Výčepní zařízení podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения