úterý 6. září 2016

Nástěnný regálový systém

Vítejte v e-shopu, v kterém si rychle, přehledně a výhodně vyberete perfektní regály do domácnosti. Specializujeme se výhradně na produkty německého výrobce Element System , který je již více jak let lídrem v segmentu flexibilních nástěnných regálových sestav do domácnosti či kanceláře. Výhody nástěnných regálů Element System. Element System najde široké uplatnění jako úložný prostor v domácnostech, sklepech, garážích, technických místnostech, ale také v kancelářích.


Variabilita - podle potřeby můžete police snadno kdykoliv přemístit či přidat. Pokud si chcete pořídit regály nebo regálové systémy, pak jste u HORNBACHu na správné adrese. V případě, že vám rozměrově nevyhovuje některý z našich regálů, využijte regálový systém pro přesné využití vašeho skladovacího prostoru. Tento systém uplatníte v prostorech, kde nejsou šikmé stropy a kromě toho, že vám práce půjde rychle od ruky oceníte i fakt, že si jen minimálně rozvrtáte zeď a regál je maximálně flexibilní (lišty lze v kolejnici posouvat a přestavovat dle potřeby).


Nabízíme regálové systémy pro supermarkety a obchody, skladové regály, systém stojanů, štendry, aranžérské figuríny a bysty, torza, ramínka a věšáky, systémy nástěnné, háčkové desky, obalové materiály, visačky a cedule, systém označení zboží, osvětlení, elektronickou ochranu zboží, elektronické zabezpečovací systémy a doplňky. Nástěnný panel na nářadí ve formě modulu děrovaného ocelového plechu je základní komponenta pro vytváření dílenské sestavy pro odkládání nářadí, nástrojů a drobného materiálu. Modul je kombinovatelný se všemi nástěnnými lištami. Balení obsahuje kusy.


Co je stylové, a zároveň toho hrozně moc unese? Regál do šatny a prádelny. Vybírat můžete z široké nabídky materiálů, rozměrů i designů, takže si jistě najdete takové, jež dají vašim věcem rám a dokonale splynou se zbytkem místnosti. Pořiďte si hotový díl nebo si sestavte vlastní řešení podle svých potřeb.


Police a regálové police koupit o objednat u OBI. Celokovové policové systémy nabízejí množství úložného prostoru, který využijete v pracovně, garáži, suterénu i ve své domácí dílně. Při práci budete mít vše po ruce, každá věc ale zároveň najde po dokončení úkolu své místo. Vytvořte si vlastní úložný prostor s nástěnnými regály Element System. Element System je originální nástěnný policový systém , který najde široké uplatnění jako úložný prostor v domácnostech, sklepech, garážích, technických místnostech, ale také v kancelářích.


Tento systém polic, archivních regálů a kolejnic šetří místo a jsou zvláště výhodné do rozsáhlých dokumentových archivů podniků nebo institucí. Tento princip je nejen bezpečný, ale také zajišťuje trvanlivost uložených dokumentů, protože budou minimálně vystavovány vzduchu a světlu. Máte-li o tento regálový systém zájem, prosím, kontaktujte nás.


Do pohybu se posuvný regálový systém Flexitek uvádí otáčením ovládacího volantu (tzv. mechanický posuv) a to vždy na příslušnou stranu posuvu. Převod je uzpůsoben tak, aby i plně založený regálový vůz nebo i více vozů bylo možné velmi lehce ovládat a uvádět do pohybu. PPL (17) Výška 3mm 3mm. Konstrukce konzolových regálů svým charakterem provedení slouží k účelnému využití skladovacího prostoru, zvyšuje kapacitu úložných míst ve skladech a přispívá k přehlednosti uloženého materiálu a zboží. Jedná se o osvědčený regálový systém s jednoduchou montáží.


Zobal (10) Nalezeno: produktů. Zobrazit parametry E-shop filtry. Vzhled výpisu: nepovinné. Dlaždicový výpis Řádkový v�. Máme pro vás tipy, jak vybrat regálový systém.


Přečtěte si další tipy, rady a návody na téma zařízení dílny. V našej ponuke regálov a regálových systémov nájdete v prvom rade klasické skrutkované kovové regály rôznych variantov a veľkostí, montované pomocou osvedčeného systému skrutiek a matíc. Trubkový systém je ekonomický, variabilní a stabilní.


Umožňuje vytvořit sestavy s libovolnými rozměry s možností různé povrchové úpravy. Přidáním válečkové trati vytvoříte skladový či regálový systém. Nemáte kam pověsit vyprané prádlo? Navíc u nás sušáky na prádlo a nástěnné sušáky za trvale nejnižší ceny. Sestava policového oboustranného regálu SUvýška regálové sestavy 240cm délka regálové stěny 133cm, hloubka základové police 40cm patra polic 23440cm.


V priebehu niekoľkých rokov sme získali dobrú povesť pri poskytovaní plnej spokojnosti všetkých našich zákazníkov z automobilového, elektronického priemyslu a logistických skladov. Potřebujete založit regálový systém ? Interiéry, jako kancelář, garáž, sklep nebo menší sklady, kladou jiné nároky na regály než velké firemní sklady.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения