středa 28. září 2016

Obouruční činka

Obouruční činky jsou nedílnou součástí posilovacího tréninku. Ideální pro náročné sportovce, kteří chtějí budovat svaly, nebo pro ty, co chtějí zůstat fit. Typickým příkladem je vzpěračský set, nebo posilovací vak pro rychlé. Nabízí se tak široká možnost nastavení hmotnosti činky. Tento web používá soubory cookie.


Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. GSL-je pogumovaná lomenná obouruční činka o hmotnosti kg. Diky ohnuté úchopové části nabízí činka spoustu cvičebních variant pro trénink bicepsů a tricepsů. Sestavte si tréninkovou sadu na míru z činek, kotoučů a uzávěrů podle vlastního výběru.


Jednoruční a obouruční činky s regulací zátěže tvoří základ tréninku! Nabízíme osy z leštěné oceli, hliníkové, chromované a pozinkované osy, jednoruční i dvouruční. Nejlevnější činky v ČR, levné jednoručky nakládací jednoruční činky, EZ osy - bench hřídele, fitness sortiment, činka bazar, závaží a kotouče na činky. Praha, Plzeň, Ejpovice. Vyberte si u nás posilovací činky domů i do fitness centra, pestré levné činky pro kondiční cvičení (na aerobic) i sety obsahující činky a závaží.


Vybírejte si Činky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Tyto činky se skládají z chromované vroubkované osy s pevně připevněnými váhami v rozpětí – 45kg. Osy bicepsových činek mohou být zalomené a nebo rovné. Hvězdicovité uzávěry zajišťují, že závaží se vždy pevně a bezpečně připevní na činky. Zabraňuje nepříjemnému pádu a souvisejícímu možnému zranění.


Aby se zabránilo sklouznutí rukou při tréninku, jsou zde místa určená k. Olympijská tyč – obouruční činka pro vyšší váhy od 1kg, která je tlustší v průměru… #128170;#127996; Kettlebell či Vin-bell Od ostatních činek se odlišují vzhledem a také tím, že pomocí nich posilujete maximálně efektivní horní část těla , zejména svaly rukou a zádové svalstvo. Rovná obouruční činka s pevnou vahou, - kg. Sada obouruční , nakládací činky o celkové hmotnosti kilogramů, to je HMS GSP40. Nakládací činky patří ke klasickému vybavení každé domácí posilovny. Kotouče jsou vyrobeny z trvdého plastu, který je vyplněn cementem.


Obouruční činka

SBX činka je ideální pro obecný silový trénink. Jejich výhodou jsou jasně dané pevné váhy, což umožňuje ušetřit čas strávený při výměně kotoučů na nakládací. Kvalitní provedení uspokojí i ty nejnáročnější uživatele.


Pogumované pevné závaží na obou koncích hřídele. Diskuze ke zboží Nakládací obouruční činka HMS GSP4 kg. Na tomto místě se můžete zeptat na cokoliv ohledně tohoto zboží nebo sdělit svou zkušenost s výrobkem.


Dobrý večer, chtěla bych si koupit obouruční činku, ale nevím podle čeho vybrat a jak má být zhruba dlouhá. Je mi let, vážím 55kg a měřím 170cm. Olympijská činka je určena jak pro cviky s volnou vahou, tak i pro použití do posilovacích lavic, stojanů a klecí se standardní roztečí.


Rozmanitá skladba setu, otočné nakládací části osy a kvalitní vroubkování osy zaručují účinný a bezpečný trénink. Prodám vybavení domácí posilovny. Kotouče 4x10kg, 2x18kg, 2x20kg,4x15kg 2x osa dlouhá (cca 10kg) Stojan na kotouče Lavice Rád poskytnu více informací.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения