úterý 20. září 2016

Plastová zátka na jekl

Kovové víčko s koulí na jekl 50xVíko 3- 50. Mna hranoly, jekly, sloupky a trubky. Záslepka, zátka plastová do jeklu 20xKliknutím zobrazíte detail obrázku. Lze ji nasadit na již pozinkovaný a nabarvený plot nebo sloupek, bez poškození.


M A-mm, H-mm, C-mm, černá, tloušťka stěny 1-mm, plastová zátka na jekl se závitem, PE. Barvení je možné stejně jako u kovových krytek. Výhodou je odolnost proti mrazu a korozi. Není nutná další povrchová úprava.


Vícecestné spojky pro čtvercové a kruhové profily, spojky profilů. Specializovaný obchod DSTechnik. IBFM Zátka 5- 20xobdélníková plastová krytka jeklu. Plastové záslepky černé, obdélníkovvé.


Záslepka na jekl , vnitřní ucpávka určená pro nábytkáře, strojírenství, kovovýrobu, automobilový průmysl. Zátka do jeklu obdélníková černá ( plastová zátka ), velikosti v rozměrové řadě 30x20mm – 50x20mm, materiál: polyetylen. Tento produkt má dostupné varianty. Odeslat dotaz na produkt Vy.


M1 na hranoly, jekly, sloupky a trubky. Zatímco na plastový plot nemusíte ani pomyslet, dřevěný plot musíte jednou za 2- roky. Do každého podélníku se přidává jekl jako výztuha. Jekl poplastovaný barva hnědá 4m.


Následující doporučení pro montáž plastového plotu byla zpracována zejména z důvodu. Montáž na kovové nosníky ( jekl ) nebo zakrývací profil. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. S prodejem hutního materiálu souvisí i řada doplňkových služeb, které jsme schopni zákazníkům zajistit. K hlavním službám patří dělení hutních materiálů na pásových pilách, střih a ohýbání betonářské oceli a stříhání, pálení a ohýbání plechů. K výrobě kovových konstrukcí, zakružování, svařování.


Pochromované guľaté zátky. Zátka čtvercová do jeklu, 25x5 černá Jednoduchá černá plastová zátka obdelníkového tvaru pro uzavření různých profilů nejčastěj jeklů například u plotového systému. Dodáváme v několika varintách i barvách. Jiné Na profil UNa profil UNa profil V. Petlice (Rýgle) Samonosný systém.


Zátka plastová GL 10x8-Tyto webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zlepšovat naše služby, personalizovat reklamy a analyzovat návštěvnost. Používáním našich stránek s tímto souhlasíte. Navíc krytky a zátky za trvale nejnižší ceny.


Určeno pro ukončení sloupků, hranolů (jeklů) a trubek. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения