pátek 23. září 2016

Půjčovna výčepního zařízení hradec králové

Realizujeme také pujčení pivního chlazení pro Vaše akce. Karavany a obytná auta půjčujeme s kompletní vybavením ke kempování, v zimním období se zimní výbavou. Pokud máte jakýkoliv dotaz ohledně výčepního zařízení ,. Budova Bavlny, první patro (naproti schodišti). Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail a výdejní hodiny Chlazeni – pivo. Hradec Králové , Nový Hradec Králové.


Naše přívěsné vozíky Vám přivezeme kamkoliv na úzení ČR. STAVEBNÍ STROJE JIČÍN - půjčování stavebních strojů (jíčín). Dále se zabýváme řadou dalších odborných činností ve stavebnictví. Pivní chlazení a výčepní. Preferujeme osobní přístup a poskytujeme dané služby na míru.


Auta jsou vždy pečlivě servisována a parkována v chráněných garážích, jedná se o běžné i luxusní vozy. Autopark je připraven pro obyčejné řidiče i náročnější uživatele vozů. Pronájem výrobních strojů a zařízení v Hradci Králové a okolí.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba David Wenke - Pumpa na beton, SABI spol. Kompresory PEMA - Servis a půjčovna kompresorů,. Nabízíme spolehlivé a automobily značky Renault. Samozřejmostí při zapůjčení vozidla je pojištění po celé EU, dálniční známka a navigace, a to již v ceně půjčovného.


Nemusíte se tedy bát žádných dalších přirážek k ceně, které by vás mohly. Vám k dispozici další široká nabídka služeb. Mezi tyto nabízené služby patří zejména: půjčovna stavebních strojů, půjčovna pažení, půjčovna dopravních značek, autodoprava a mnoho dalšího viz link. Prodejna chlazení na pivo PIVNÍ-CHLAZENÍ. Budova Bavlny, první patro (naproti schodišti) Kont.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. A se kromě hlavní činnosti j. Nabídka kvalitních strojů, které neustále rozšiřujeme. Poskytujeme odborné služby s lidským přístupem. Zavolejte nám ještě dnes.


Minirypadla a midirypadla. Ramirent nabízí pronájem minirypadel a midirypadel s hmotností do tuny s různými šířkami lopat a hloubkami podkopů od do metru. Internetový obchod a prodejna chlazení na pivo. Podstolové výčepní zařízení LINDR CWP a AS.


Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. Půjčovna na pivní chlazení. Domov pro matky s dětmi - azylový dům pro matky, otce sděti v těžké životní a bytové situaci.


Firemní akce na klíč Zorganizujeme Vaší firemní akci na klíč. Párty stany, catering, dekorace vše podle Vašeho přání. Půjčíme vám veškeré cateringové a gastro zařízení , které je potřebné pro hladký průběh rautu, banketu i recepce.


S naším vybavením bude váš event naprosto jedinečný a bezchybný.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения