pondělí 26. září 2016

Šatní tyč výsuvná

Nabízíme šatní tyče na ramínka, klasická pevná šatní tyč, výsuvná nebo sklopná tyč na ramínka. Ramena se vysouvají směrem do dveří (k Vám). Prodej dřevomateriálu a potřeb pro výrobu nábytku, jako jsou nábytkové kování a hrany, plošné materiály, truhlářské řezivo, kuchyňské skříňky, pracovní desky, laky, lepidla, tmely aj. S výsuvnou šatní tyčí není oblečení na ramínkách tak přehledné jako u vestavěné skříně s klasickou šatní tyčí.


Ta je původně upevněná na stálo, nicméně disponuje výsuvem směrem ven. Jsou ekonomické přesto dostačující při použití v menších délkách a vynikají svou kvalitou a pevností.

Stejně jako sklopné šatní tyče pro použití v místnosti s vysokým stropem. Více informací o podmínkách záruky najdete v zárukové brožuře. Snadný přístup k oblečení zavěšenému v zadní části. Kč s DPH od 3Kč bez DPH. Drátěný program do šaten výsuvné koše šatní tyče.


Sklopná šatní tyč je opatřena mechanismem s. Kromě klasických šatních tyčí je dnes možné si do vestavěné skříně pořídit i sklopné šatní tyče nebo výsuvné šatní tyče – vše pro maximální komfort a přehlednost při ukládání oblečení. Casarredo Šatní tyč výsuvná OMEGA 03.

Sestavou OMEGA zařídíte elegantní a funkční kancelář, která je navržena pro nejnáročnější uživatele. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Kvalita materiálů a zámků, jsou zárukou trvanlivosti a životnosti nábytku. Tato tyč patří do sektorové řady, ze které si lze sestavit krásnou a funkční kancelář. Různě široké a vysoké police pro trička, mikiny, svetry, či ložní prádlo. Mut, šířka 2mm, výška mm, nerez jemně broušený Obj. Děkujeme za registraci Svou registraci potvrdíte kliknutím na odkaz v e-mailu, který vám byl právě zaslán.


Pokud od nás e-mail neobdržíte do minut, podívejte se prosím do složky spam nebo hromadná pošta. Kancelářská skříň šatní STABIL, 74x32x190cm - Vrchní deska o síle 22mm, s rektifikačními nožičkami pro vyrovnání nerovností podlahy, výsuvná tyč na ramínka. Detailní popis Šatní tyč výsuvná OMEGA Šatní tyč (do skříně 01) ze sektorového nábytku OMEGA. Kování a vybavení ŠATNÍ SKŘÍNĚ - LAMINO - Stolařské potřeby.


CHYTY ŠATNÍ TYČE DO STĚNY (BALENÍ 2KS) Skladem. Výsuvné držáky Ostatní Nejprodávanější. M-KUPR Žďár nad Sázavou patří mezi přední dodavatele nábytkového kování od renomovaných světových i českých výrobců. Vyberte si z nabídky kování, drátěného programu a dalších komponent. Express - výsuvná tyč.


Je zhotovena z laminované dřevotřísky a rozměry jsou 74x32x1cm.

Výhoda takovéhoto výsuvného věšáku na ramínka je snadná manipulovatelnost a přehledné ukládání oděvů. Spodní díl předsíňové šatní skříně může sloužit buďto jako úložný prostor, nebo také jako botník. Cena je celou metrovou tyč. Doplňky do šatních skříní jsou velmi variabilní a záleží na vás, jaký doplněk zrovna vyžadujete.


Umístíte do skříně vysavač?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения