pátek 23. září 2016

Bona čistič na laminátové podlahy

Bona čistič na laminátové podlahy

Upozornění: Je důležité, aby množství přípravku použité k čištění podlahy , bylo omezeno na minimum. Profesionálové, majitelé bytů a výrobci parket používají naše produkty na broušení, lakování, lepení a údržbu dřevěných podlah. Usnadňuje každodenní čištění i silně znečištěných podlah, jako jsou PVC, laminátové podlahy , vinyl, keramickou dlažbu či. Nevyžaduje míchání nebo ředění.


Na rozdíl od univerzálních a. Bona Čistič na parkety 4L. Je pripravený na okamžité použitie, jednoducho ho nastriekate na podlahu a zotrite mopom. BONA čistič na dřevěné podlahy. Je připraven k okamžitému použití, jednoduše jej nastříkáte na podlahu a setřete mopem. Výkonný čistící prostředek určený k okamžitému použití.


Rychle a účinně čistí skvrny a rozlitiny, bez zanechání jakýchkoliv. Prípravok je vhodný na každodenné čistenie. Stačí ho nastriekať a zotrieť mopom. Tento tmel je dodávaný v rôz.


Bona čistič na laminátové podlahy

Zrkadlo Loma (bambus) 1. Vďaka špeciálnemu zloženiu nevytvára šmuhy, nezanecháva škvrny a pritom účinne odstraňuje nečistoty a špinu. Usnadňuje tak normální denní čistění, tak i čistění silně znečistěných podlah, aniž by byla z povrchu. Přípravek je vhodný na každodenní čištění.


Pro laminátové podlahy , PVC, keramickou dlažbu, marmoleum a vinyl - rozprašovač Internetová stránka pro zvýšení uživatelského komfortu používá cookies. Máte doma dlažbu nebo laminátovou plovoucí podlahu, kterou byste chtěli udržovat v dobré kondici, a nelíbí se Vám, když při vytírání musíte přenášet kbelík s hadrem a se špinavou vodou? S tímto přípravkem snadno odstraníte veškeré skvrny a špínu.


Bona čistič na laminátové podlahy

Tato náhradní náplň má objem l. Do obchodu 5Kč s DPH. Je ergonomický, jednoduše se používá a rychle se sestavuje. Jednoduché použití: nastříkej a setři!


Používáme technologie, jako jsou soubory cookie, abychom mohli přizpůsobovat obsah a reklamy, poskytovat funkce sociálních médií a analyzovat provoz na webu. Informace o vašem používání webu také sdílíme s našimi důvěryhodnými partnery v oblasti sociálních médií, reklamy a analýz. PVC a keramických dlažieb. Výrobok je pH neutrálny, neškodí pokožke. Uľahčuje každodenné čistenie a. Unikátní složení čistícího prostředku zajišťuje optimální účinnost čištění a odstraňuje stopy po podrážkách bot a nečistoty bez rizika poškození dřeva.


Efektívne čistí laminátové , ale aj drevené plávajúce podlahy. Koncentrovaný čistič pro důkladné a hloubkové čištění podlah. Vhodný pre použitie na všetky laminátové podlahy s celistvým povrchom.


Pronto mydlový čistič je špeciálny prostriedok pre šetrné upratovanie a starostlivosť o laminátové podlahy. Vďaka jedinečnej receptúre obsahujúcej mydlové zložky podlahy nielenže.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения