pondělí 12. září 2016

Odstraňovač cementových povlaků

Odstraňovač cementových povlaků a vápenných výkvětů. Při realizaci staveb - dlažeb, obkladů, omítek, mohou ulpět na materiálech nežádoucí nečistoty ve formě cementových povlaků , vápenných skvrn, zbytků cementových lepidel a malt, apod. Při stavebních úpravách - pokládce a spárování dlažeb, obkladů, provádění omítek a obdobných pracích s cementovými stavebními hmotami může dojít k nechtěnému znečištění ostatních ploch. HG odstraňovač cementových povlaků odstraňuje cementové a vápenaté povlaky z dlažby, aniž by nějak narušil spáry. Decalcium odstraňuje sloučeniny vodního kamene.


Ale je také vynikající na betonové či plastové dlaždice obohacené drtí přírodního. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Odstraňuje šedozelené povlaky a mechy z teras, cest, kamenů, zdí, střech, květináčů a pod. HG Rýchlo odstraňovač vodného kameňa 5ml.


Cena doručenia tohto tovaru je €. Speciální čisticí koncentrovaný přípravek pro odstraňování zbytků cementu, malty, obtížně odstranitelných vápenných usazenin a nečistot, přísad vystoupených na povrch a korozních produktů. Je vhodný pro čištění obkladaček a dlaždic, kabřincových a keramických obkládaček. Nejčastějším důsledkem působení povětrnostních vlivů na stavby je usazování organických nečistot a tvorba mechů, řas nebo zelených povlaků. Nejčetněji se vyskytují na severní straně objektu nebo v okolí vodních toků či hustého porostu.


Složení: Kapalná směs detergentů a kyselin. Nehořlavý, netoxický, bez zápachu. Jedinečnosť výrobku spočíva v tom, že rozpúšťa cement z povrchu dlaždice, nie však. Má mimořádně silný čistící účinek invasive clean.


CEMENTEX odstraňovač povlaků pomalování 500ml. Nejen, že s tímto odstraňovačem dokonale rozpustíte cement z povrchu dlaždic, ale zároveň zvýšíte odolnost spár. Jedinečnost výrobku spočívá v tom, že rozpouští cement z povrchu dlaždice, nikoli ze spár. Spáry se dokonce zesílí! Prostředek díky chemické reakci povrch spáry vytvrzuje a spáry se tím stávají odolnější vůči nečistotám.


V této kategorii naleznete čistíčí přípravky na podlahy všech typů - pvc, vinylové, parketové, laminátové plovoucí podlahy, koberce, látkové potahy, kamenné a betonové dlažby. Po použití přípravku povlak během ti hodin zmizí. Na očištěném povrchu zůstanou stopy přípravku preventivně působících příštích pár. Všechny tyto čisticí prostředky k použití na přírodní kámen jsou vysoce účinné, nehořlavé, netoxické a bez zápachu. Potom naneste kartáčem.


Přípravek zřeďte vodou. CL Remover odstraňovač cementových a vápenných povlaků 500ml. MA Remover odstraňovač organických nečistot 500ml. Takže ve zkratce, odstranění skvrn pomocí octu bude trvat 3-4x déle a budete proces muset několikrát opakovat.


Jedinecnost tohto výrobku je v tom, že rozpúšta cement na povrchu dlaždíc. HG odstranovac cementových povlakov (HG výrobok 11) odstranuje zvyšky cementu o. Spolehlivě a bezpečně odstaňuje cementové povlaky z keramických dlaždic. Zároveň posiluje spáru. Ošetřený přírodní kámen nemění barvu a nepoškodí se.


Následně proveďte test.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения