pátek 23. září 2016

Prodám padaná jablka

Hrušky, jablka a jiné ovoce podrtí za malou chvíli. Kč nebo něco podobného. Nabízíme koňský hnůj, čistý. Pro odvoz nutno volat nebo psát předem, aby jsme právě neměli vyvezeno. Jablka Bio k uskladnění.


Zemědělské suroviny - padan jablka , nabídky - prodám , prodej , inzerce. Prodej kvalitních jablek. Dále nabízím Hrozny odrůd: Ryzlink vlašský,Veltlín Zelený a Rubín. Domácí šípková a bezinková marmeláda prodám. Padaná jablka vhodné pro domácí zvířata.


Rozměry: délka 150cm, celk. Nutno vyčistit, jinak je skříň zcela v pořádku a plně funkční, kvalitní provedení. Možno využít i na jiné účely. Vše, co potřebujete do Vašeho domu, bytu nebo na zahradu. Vyberte si nový či zachovalý nábytek z našeho bazaru.


Můžete také pomocí naší inzerce výhodně prodat nebo nakoupit zahradní techniku, kotle, zahradní grily, klimatizace a jiné zboží. Nenáročná k chovu krmení tráva ze sekačky,řepa, padaná jablka , brambory, zbytky apod. Inzerce zvířat, podávejte inzeráty zvířat s fotografií zdarma.


Vhodná k chovu i na maso. Dora Čechova nachází krásu ve všedních detailech vztahů a odhaluje hloubku okamžiků, které často bez povšimnutí míjíme. V tematicky různorodých příbězích si pokládá otázky, proč někdo dokáže na lásku čekat celý život, proč.


Velmi pevný a stabilní. Vejde se tam beden o velikosti max 40x30xcm. Viz ilustrační foto s bednami. Sterilovaná jablka kozy určitě žerou, ale jak už bylo řečeno, je to dost pracné.


A co takhle i ta padaná jablka nasbírat do bedýnky, uložit do sklepa a postupně zkrmovat. Já to tak dělala minulé dva roky. Postupně je prostě beru, jen je jasné, že je větší odpad než z nepadaných, nevydrží tak dlouho. To umožňuje všem využít našich služeb.


Inzerce s fotografiemi zdarma, inzeráty rozdělené v kategoriích auto-moto, reality, zvířata, dětský bazar, mobil, služby, elektro, počítače, práce. Naše sušárna pomáhá vyrábět müsli tyčinky odpadním teplem z bioplynové stanice! Sušárna využívá 7kW tepla z bioplynové stanice. Děčín, inzeráty filtrované podle regionu, InzerceBazar.


Přidejte téma Otočit řazení příspěvků Flip. Včera se mi roční fenka retrívra přežrala padaných jablek. Dneska přestala chodit a tahá zadek za sebou.


Jedu na veterinu, ale zažil jste něk. Jsem z kraje, kde se jablka pěstuji ve velkém, řekl bych přímo průmyslová velkovýroba. A řada sadařů končí, protože jiný odbyt než jako padaná je téměř nemožný, pár metráků co se rozprodá po známých a dost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения