čtvrtek 8. září 2016

Bohemia crystal pilníky

Pro výrobu skleněných pilníků. Skleněné pilníky jsou jemné - šetří vaše nehty, jsou téměř věčné - šetří vaše peníze. Dodáváme je v plastovém nebo sametovém pouzdru.


Vážení zákazníci, dovoľte mi predstaviť značku Bohemia Crystal. Sme rýdzo český výrobca, ktorý si zakladá na kvalite a dobrej povesti u svojich zákazníkov. Náš tovar sa vyznačuje vynikajúcou kvalitou a.

Ponúkame kvalitné, ručne vyrábané, pilníky z českého skla. Akčná cena poštovného len 3- Kč! Nabízíme české výrobky vysoké kvality, léty prověřené spokojenými zákazníky po celém světě. Preskočiť menu Preskočiť na výber jazyka Preskočiť na vyhľadávanie Preskočiť menu. Sklenený pilník na nechty s potiskom - 90mm - červený.


Potešte svojich blízkych originálnym a praktickým darčekom zo skla. Vázy, misky, dózy potešia mamy, manželky, babičky, či priateľky. Whisky sety pre súrodencov, kolegov a známych.

Doprajte si sklenené krištáľové produkty od Crystal Bohemia. Majitelem skláren se stala 29. Free Shipping Available.


Svým povrchem se výrazně odlišují od výrobků zahraničních firem. Kromě toho, skleněné pilníky Bohemia jsou šetrné k Vašim nehtům. Svojím povrchom sa odlišujú od výrobkov zahraničných firiem. We offer products exclusively manufactured in the Czech republic, where the finest crystal in the world is made.


Nabízíme široký sortiment skleněných pilníků nehty a škrabek na paty, manikúr a pedikúr. Skleněný pilník Bohemia , výrobce a distributor - glass nail file. Možnost nákupu on-line v našem e-shopu, MO a VO. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze.


Výroba a prodej skleněných pilníků. Budou vždy krásně upravené a bez jakýchkoliv nesrovnalostí. Je 10x odolnější vůči rozbití a 2x odolnější vůči otěru než krátký pilník obyčejný. Je vhodný na přirozené i gelové nehty.


Bohemia Crystal Glass je významným dodavatelem výrobků z českého křišťálového skla prvotřídní kvality. This website uses cookies for the purposes of statistical analysis and a personalized website experience (as well as possibly further purposes). Společnost Obroba Technology s.

Pilník na nehty s krytkou 15cm. Zabývá se obráběním značkového skla Bohemia CRYSTAL a křehkých materialů. Hlavní program byl tvořen.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения