čtvrtek 22. září 2016

Fiko 2e21 náhradní díly

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Náhradní díly - topná tělesa do sporáků a horkovzdušných trub Fiko. Na sporáky a trouby dodáváme náhradní díly jako jsou topná tělesa spodní, topn. Topné rohože AEG, podlahové topení AEG Využijte výhodné nabídky na topné rohože AEG za výprodejové ceny. Opravy elektrospotřebičů - prodej náhradních dílů.


Elektrický sporák FIKO 2E(stáří let, plotýnka hřeje slabě, ostatní včetně trouby plně funkční) na chalupu, či náhradní díly. Doba dodání: ihned Výměna je kniha s příběhem mladé dívky, která se pomocí vlastních sil vypracovala v úspěšnou ženu. Při výběru dílů postupujte podle typu výrobku, fotky u zboží, popřípadě roku výroby. Pokud si nejste přesně jistí, že objednávaný díl je správný, tak nás raději kontaktujte dotazem. Topné těleso ELECTROLUX- 800W L-350mm prům.


Většinu náhradních dílů máme skladem ihned k odeslání. Nabídka náhradních dílů. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.


Etiam consequat libero nec sem feugiat, eu convallis eros porta. Otočný rošt na kamna FIKO 60. Rošt dodáváme bez táhla k otáčení. Do roštu na sporák FIKO je nutné vyvrtat otvory pro táhlo. Vážení zákazníci, s ohledem k vyhlášenému nouzovému stavu v České republice, Vás informujeme o podmínkách prodeje.


Maloobchodní prodej (prodej spotřebitelům) je omezen tak, že není možný osobní odběr - prodejna je uzavřena ! NÁHRADNÍ DÍLY A PŘÍSLUŠENSTVÍ. W HORNÍ URČENÉ DO SPORÁKU FIKO POUŽITÍ PRO TYP: 2E 2E, 2ESORTIMENT: náhradní díl do sporáku, náhradní topné těleso MATERIÁL: topná větev je z nerezové oceli POPIS: topné těleso horní. Ostatní náhradní díly najdete v položce pod odkazem výrobku(rozkez dílu) Požadovaný náhradní díl stačí vybrat a napsat do odkazu Dotaz na výrobekčíslo náhradního dílu. V této kategorii najdete náhradní díly pro přímotopy a konvektory.


V nabídce máme spínače, topná tělesa, termostaty, pojistky a další náhradní díly. ESHOP FUNGUJE BEZE ZMĚN - Zboží odesíláme každý den, doručení PPL je většinou do následujícího dne. Výdejní místo pro OSOBNÍ ODBĚR eshopu v místě Horní Beřkovice ( mezi Mělníkem a Roudnicí nad Labem) funguje také beze změn. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. DLE nařízení vlády ČR - máme otevřenou prodejnu POUZE pro živnostníky (prodej na IČ) od 8-13hod. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do hodin.


Firma Alpex Ostrava dodává náhradní díly pro plynové spotřebiče, náhradní díly na sporáky, topenářské. Topenářská technika a díly. Náhradní vyzdívka pro krbová kamna ANDORRA - sada vermiculitů - náhradní díly pro krbová kamna. Ložisko ventilátoru akumulačních kamen A FIKO Upozornění: ložisko je potřeba mít naprosto suché - nemazat! Tuhalesk je grafitový prášek, který slouží k obnovení černé barvy litinových dílů sporáků.


Návod k použítí: prášek rozmícháme s vodou a nanášíme na vyčištěnou studenou plotnu sporáku. Prodám, velmi zachovalé, výkon 4. Trubky, potrubí mám taky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения