úterý 27. září 2016

Robotický vysavač a vytírač

Chytrý robotický vysavač druhé generace na čištění koberců a tvrdých podlah s vysokým výkonem a plně automatickým provozem, který dokáže i vytírat. To znamená, že robotický vytírač zbaví vaši podlahu nečistot ve třech krocích. Na konci za ním zůstane čistá a téměř suchá podlaha.


Vysátí a aplikace čisticího roztoku. Scooba 4podlahu nejprve předvysaje. Jelikož to není plnohodnotný vysavač , doporučujeme do místnosti nejdříve vypustit robotický vysavač.


Od levných robotických vysavačů až po ty nejlepší, dále ty v akcích, to vše naleznete u nás, u specialistů na robotické vysavače. Robotický vysavač zajistí automatický úklid všech typů podlah. Největší specialista na robotické vysavače - Nabízíme velký výběr značek robotických vysavačů a příslušenství. Robotické vysavače se staly nedílnou součástí inteligentní domácnosti. Určeny jsou na úklid dřevěných a laminátových podlah, na vysávání koberců, dlažby i linolea.


Nakupujte robotické vysavače přímo od výrobce! Proč právě robotický vysavač , jaké značky robotických vysavačů jsou mezi zákazníky nejoblíbenější a co říkají naše recenze? Oproti klasickému vysavači bude mít i ten nejlépe hodnocený robotický vysavač nejistou pozici, na druhou stranu současné modely zvládnou vysávat psí chlupy, koberce a naplánovat úklid na dobu, kdy nejste doma. Standardní typy těchto robotů se pohybují buď zcela náhodně, nebo na základě naučeného pohybu (například trasa podle písmene „Z“).


Na hladkém povrchu se uplatní i robotický vysavač s mopem, kdy antistatická textílie na mopu zachytí i ty nejjemnější částečky prachu. V některých eshopech ho najdete skrytý pod názvem robotický vysavač na vytírání, ale jedná se o totožný produkt. Dejte si však pozor, zda robot mopuje nasucho nebo namokro. Další funkce je EDGE Cleaning mode pro dokonalý úklid v rozích. Po úklidu zůstavá mírně vlhká podlaha, jako po vytírání.


Je konstruován pro maximální výkon při úklidu podlah s vizuálním širokoúhlým 130° kamerovým navigačním systémem. Kvalitní Li-PO baterie, dvojitá filtrace včetně HEPA filtru, velký zásobník na nečistoty 5ml. Je nabitý funkciami, vrátane pokročilého systému navigácie SLAM , pokročilého plánovania upratovania podľa rozdelenia na zóny a možnosti naprogramovať pôdorysy až podlaží. Vysavače pro domácnost. Ať hledáte jakýkoliv typ vysavače, u nás ho najdete.


Nabízíme sáčkové i bezsáčkové, bateriové, ruční, robotické vysavače i vysavače s vodním filtrem vhodné pro domácnosti s malými dětmi či pro alergiky. Značka Kärcher nabízí širokou škálu vysavačů. Mám robotický vysavač Roomba a jsem hrozně spokojená, tak by mně zajímalo zda v vás už někdo robotický vytírač má a jestli jste spokojené. Ne náhodou se napříč světem prodalo do této chvíle víc než milionů iRobotů a toto číslo roste rychle dál.


Duoro XCLEAN jako jediný robotický vysavač využívá unikátní technologii mokrého vytírání podlahy s vysoušením. Rychle a bez námahy za nás uklidí, aniž bychom museli vynakládat nějaké úsilí. Protože nabídka automatických vysavačů je široká, připravili jsme pro vás test robotických vysavačů. Dobrý den, já mám pouze robotický vysavač.


Moji známí, kteří mají i mop (Vorwerk), nejsou spokojeni. I u nás, když byla ukázka takového mopu, tak po akci byly na plovoučce šmouhy. Teprve po druhém mytí vodou jsem je konečně umyla.


Takže já bych do takového mopu nešla. Testy robotických vysavačů – vítěz testu nejlepší robotický vysavač. Hledáte, který robotický vysavač je vítězem testu.


Přečtěte si hodnocení nejlepších robotických vysavačů dle německého Testberichte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения