čtvrtek 29. září 2016

Odolné smartphony

Odolné smartphony

Odolné smartphony zažívají v poslední době nevídanou popularitu. Nejenže se zvyšuje jejich odolnost, ale také neméně důležitá výbava. Zatímco dříve existovaly pouze odolné tlačítkové telefony, dnes jsou k výběr již plnohodnotné a nadmíru chytré modely. Díky své vybavenosti se tak nehodí pouze do náročného. Odolné telefony se těší stále větší oblibě nejen u stavařů a milovníků outdoor turistiky.


V posledních letech roste zájem o tyto modely i ze strany široké veřejnosti, která má zájem o telefony, které přežijí běžné pády bez většího poškození. Odolné chytré telefony jsou určeny pro práci ve ztížených podmínkách - ať už teplotních nebo pracovních. Jsou nárazuvzdornejší jako většina jiných smartphonů, bývají vodotěsné i prachu odolné. Hodí se na stavby, do hor nebo na outdorové aktivity.


Odolné mobily – jedná se o typ telefonů (mohou být i tlačítkové, ale mnohem častěji jde o smartphony ), který je určený pro práci a pohyb ve zhoršených podmínkách (v přírodě, na stavbě,…). Stejně jako i ostatní produkty se dají rozdělit tyto odolné telefony do několika cenových kategorií. Pojďme si nyní říct o tom, co od těchto jednotlivých cenových kategorií můžete očekávat a jaké mobily si v těchto cenových kategorií vyberete. Na výběr jsou modely jak od výrobců, kteří se na tento typ mobilů specializují, tak od klasických známých značek.


Sú nárazuvzdornejšie ako väčšina iných smartfónov, bývajú vodotesné i prachu odolné. Hodia sa na stavby, do hôr alebo na outdorové aktivity. Zrejme taký ani nenájdete. Ak však chcete taký, ktorý odolá i náročnejším vplyvom počasia alebo mu nenarobia ťažkosti sťažené podmienky, hľadajte extra odolné materiály. Mezi odolné mobily již dávno nepatří pouze tlačítkové telefony s pogumovanou konstrukcí a základními funkcemi.


Patří mezi ně mnohdy i vlajkové lodě smartphonů předních výrobců. Co od nich můžete očekávat? Operační systém, ať už jde o OS Android či iOS, řadí outdoorový telefon mezi chytrá zařízení. Z hlediska základních funkcí si odolné smartphony v téměř ničem nezadají s těmi běžnými. Obvykle disponují operačním systémem Android různé verze, solidní frekvencí procesoru i vyhovující operační pamětí.


Co je však výrazně omezeno jsou fotografické schopnosti. Mnohé odolné telefony poznáte na první pohled díky jejich zajímavému gumovému krytu. Odolné kryty na mobilní telefony jsou zároveň uzpůsobeny tak, aby chránily váš mobilní telefon před každodenními vlivy vnějšího prostředí, tedy prachem, nečistotami a špínou, se kterými se vaše mobilní zařízení při putování ze stolu na stůl do z prostředí do prostředí setkává, ať už chcete nebo ne. Přesvědčete se o tom sami!


Ať už sáhnete po přístrojích s operačním systémem Apple iOS, Android nebo Windows, budete překvapeni návykovostí jejich používaní. Jak vybírat odolný telefon Tentokrát jsme pro vás vytvořili recenzi několika odolných telefonů. Teoreticky by tyto telefony měly být odolné proti vodě, prachu, nárazům, mrazu, vibracím či špíně. V praxi to bohužel i přes deklarované certifikáty často neplatí.


Odolné smartphony

Testy byly prováděny nejen v terénu, třeba na stavbě, ale i při běžném užívání – voděodolnost. Upozornenie: z dôvodu aktuálnej situácie odporúčame zvoliť si doručenie kuriérom na Vami zvolenú adresu. Z našich predajní sú len pre osobné odbery otvorené BA – Palace Zlaté Piesky, KE – Atrium Optima, BB - Lazovná 69. Mezi výhody se řadí uživatelská přizpůsobitelnost a celková otevřenost celého OS Android. Extrémně odolné smartphony HAMMER pro aktivní lidi - pro horské nebo lesní výlety.


Vhodný také na staveniště. TOP odolné outdoorové smartfóny, ktoré sú teraz ešte lacnejšie! Odolnosť smartfónu, o ktorej vypovedá krytie IP 6 nemusí stačiť.


Odolné smartphony

Dané krytie síce zabráni prieniku vody a jemnéh. Odolné mobilní telefony jsou vhodné pro extrémní sporty i náročná povolání, kde hrozí pád z výšky na tvrdý povrch, namočení, nebo zanesení telefonu prachem. Dnes jsou v kurzu odolné smartphony s dotykovým displejem a mnoha dalšími vymoženostmi, jako je barometr, senzor tlaku apod. Další skupinou, pro níž se odolné mobilní telefony hodí jsou pracovníci ve stavebnictví, kteří značnou část svého dne tráví venku či ve špinavém a vlhkém prostředí. Současné smartphony nabízí svým uživatelům dva druhy blesků.


První možností je xenonové blesky, které disponují výkonnějším světlem, ale nejsou ho schopny nabízet kontinuálně pro účely svícení. Proto je v dnešní době mnohem často používán blesk v podobě LED diody, který nenabízí tak silné osvětlení, ale. Ačkoli nepatří mezi nejchytřejší smartphony poslední doby, základní funkce přesto zvládá. Jde vlastně o nejmenší telefon, který na Testado.


Displej je veliký pouhých palců, tudíž se mobil pohodlně ovládá jednou rukou. To je obrovská výhoda tohoto mini telefonu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения