čtvrtek 22. září 2016

Orion strojek na nudle

Orion strojek na nudle

Set obsahuje: nástavec na rozvalování těsta - šíře rozváleného těsta max. Krájí proschlé pláty vyváleného těsta na jemné polévkové nudle. Materiál: kov s plastovými doplňky. Mechanický strojek na připravu vynikajících domácích nudlí nebo těstovin Díky strojku si nudle a těstoviny vytvoříte sami doma z kvalitních domácích surovin dle Vaší chuti.


Orion strojek na nudle

Ty totiž rozhodují o tom, jak vybavený produkt si vlastně zakoupíte. Ruční mechanický strojek s nástavci na přípravu domácích těstovin. Sami si profesionálně vyrobíte těstoviny z domácích surovin. Snadno a rychle jej sestavíte, pohodlně ho pak rozložíte a omyjete. A co takhle si je zkusit připravit doma?


S pomocí mechanického ručního strojku na těstoviny od ORION to bude hračka! Připravte si v kuchyni své vlastní domácí těstoviny. S mechanickým strojkem na těstoviny od značky ORION je to hračka! Maximální šíře těsta je cm. Orion Mlýnek strojek na nudle a těstoviny - strojek na těstoviny.


Vyválené těsto pak krájí v různých šířkách. Nastavení šíře až mm ( nudle , špagety). Ruční, mechanický, krájí proschlé vyválené pláty nudlového těsta na jemné polévkové nudle.


Plát můžeme nařezat před krájením přímo na požadovanou délku nudlí, nebo na strojku nařežeme dlouhé nudle , které pak nakrájíme na podložce na potřebnou délku. Strojky na výrobu těstovin. Právě si prohlížíte zboží značky Orion (MB) na e-shopu ELPOS-domácnost. U nás máte také jistotu, že v případě reklamace výrobku, bude vše. Ruční strojek značky Orion je vyroben z kovu s plastovými doplňky.


Stejně tak zde naleznete obrázky, cenu, užitečné informace a podobné či. Orion strojek na nudle francesko a díky hodnocení a komentářům se stejně rychle rozhodnete pro tu správnou variantu produktu Orion strojek na nudle francesko. Jaký je dobrý strojek na domácí nudle a těstoviny? Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


K upevnění poslouží úchytný šroub. Upevnění pomocí úchytného šroubu. Pro přípravu domácích polévkových nudlí o šířce cca mm. Vložte vyválený plát a točte kličkou. Obsluha tohoto strojku je velice jednoduchá a rychlá.


Pak by ale ve vaší výbavě neměl chybět pořádný strojek na výrobu nudlí! Základním úkolem ručního strojku na výrobu domácích nudlí je výroba různě širokých nudlí. Některé umí i špagety, široké nudle nebo lasagne.


Můžete si ale vybrat i nejprodávanější strojek na nudle ORION , který je navíc vybavený nástavci na přípravu raviol. Díky němu snadno vyrobíte plněné ravioly, které.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения