úterý 20. září 2016

Vybavení obchodu brno

Nabízíme regálové systémy pro supermarkety a obchody, skladové regály, systém stojanů, štendry, aranžérské figuríny a bysty, torza, ramínka a věšáky, systémy nástěnné, háčkové desky, obalové materiály, visačky a cedule, systém označení zboží, osvětlení, elektronickou ochranu zboží, elektronické zabezpečovací systémy a doplňky. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba CHROMCENTER, s. PROFI REGÁLY - Milan Fail,. Prodám stojany na ramínka, vhodné jako vybavení obchodu s textilem, oděvy, oblečením. Pochází s Ikea, sice starší, ale velmi zachovalé, mám kusy.


Nastavitelná výška, pojízdné, dá se rozložit - je to sešroubované. Uvedená cena je za kus. Hledáte profesionální vybavení do prodejny či obchodu ? Více než let navrhujeme a vyrábíme vybavení obchodů a prodejen.


Přinášíme do Vašich obchodních interiérů prodejní pulty, systémové stěny, prostorové stojany, lavice, výstavní stolky a další typy nábytku a doplňků. Vybavení obchodů, prodejen. Vážení zákazníci, z důvodu nařízení vlády ČR jsou uzavřeny všechny pobočky LAVI CZ až do odvolání. Vybírejte z inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den.


Vybavení obchodu brno

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Prodám vybavení prodejny,lékárny,kanceláře,zastavárny,prosklené vitríny zamykací,prodejní pulty v perfektním stavu.


Vitríny jsou prosklené s pěti policema z kaleného skla a všechny osvětlené a zamykací dvířka i skřině,pulty jsou prosklené se šuplíky. Vše vyrobeno z hliníkového oválnáho profilu. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů vybavení obchodu. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Vložte inzerát do inzerce zdarma, inzerujte vybavení provozovny, prodejny.


Vybavení obchodu brno

Interiérové studio Inteka Design Brno – realizace typových i atypických kuchyní na míru v různých variantách. Kompletní návrhy interiérů ( Brno ). Zajistíme grafické návrhy, instalační výkresy, zaměření, dodávku a montáž, včetně zabudování a zapojení spotřebičů. Návrhy a realizace interiérů pro domy, firmy a. Inzerát LEVNĚ VYBAVENÍ OBCHODU S TEXTILEM v okrese Brno -město, cena dohodou, od Indruchp na Sbazar. Osobní vyzvednutí Praha Nusle. V případě zájmu pište SMS, přes den nemohu moc.


Regál do obchodu , dřevěný regály a police, vybavení obchodů. Dobrý den, prodám tyto nové dřevěné regály, dřevěné regály jsou vyráběné na míru truhlářem, určené například pro prodej zboží, nebo na uskladnění věcí v dílně, skladu, sklepu, šatně nebo garáži. Na foto využito na prodej ovoce a zeleniny,. Nabízíme kompletní vybavení obchodů a prodejen, které zahrnuje prodejní regály a pulty, prosklené vitríny na soklu, pokladní boxy a další obchodní zařízení. Současně s dodávkou vybavení obchodu poskytujeme návrhy dispozičního řešení, konstrukční výkresy a samozřejmostí je také doprava a montáž.


Vybavení obchodu brno

Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Nabízíme outdoorové a volnočasové oblečení, boty, batohy, doplňky a vybavení pro kempink. Specializujeme se na sortiment módního sportovního oblékání, a proto u nás najdete maximální šíři kolekcí značek prAna, Icebreaker a především rozsáhlou nabídku populární obuvi KEEN. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout.


Výroba vybavení obchodů v Brně. COM, BEG BOHEMIA, spol. Se souhlasem majitele nabízím pronájem obchodních prostor (m2) v Brně-Maloměřicích. Obchod se skládá z prodejny (m2), skladu, šatny, kanceláře, úklidové komory a WC.


Obchodní prostory jsou klimatizovány, byla zde provozována prodejna potravin. Je možné odkoupit zařízení. Zjistěte, kdo jsme a co nabízíme.


Společnost Obchodní vybavení s. Budějovicích nabízí kompletní vybavení obchodů a supermarketů, zahrnující zejména chladicí vitríny, pokladní boxy, obslužné a vystavovací regály a další zařízení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения