čtvrtek 15. září 2016

Sušárna dřeva

Již dvacet let zkušeností s výrobou sušáren a několik stovek realizovaných sušicích komor je zárukou kvalitní technologie a kvalitního sušení dřeva. Tyto sušárny jsou nejčastěji používány na sušení dřeva pro výrobu nábytku, dřevěných podlah a dalších. Sušárny vyrábíme také pro skladování dřeva ve velkých uzavřených prostorách, kde můžeme přesně kontrolovat relativní vlhkost.


Sušárna dřeva

Tak zamezíme tomu, aby se vlhkost řeziva zvyšovala i přesto, že je skladováno. Jsme menší firma, zabývající se pořezem kulatiny a jejím dalším zpracováním. Veškerá dřevní hmota pochází z Valašska a podhůří Beskyd. Naše výrobky jsou pouze z pevného a kvalitního dřeva podle vašich požadavků.


Zabýváme se výrobou a kompletní dodávkou dřevěných krovů. Standardní komorové sušárny jsou jedním z nejčastěji používaných typů sušáren v dřevařském průmyslu a stále drží dominantní postavení na trhu pro sušení dřeva. Hlavním důvodem je zcela jistě vhodnost sušení pro všechny druhy řeziva a tlouštek při relativně menších počátečních nákladech. Tato metoda byla během let vylepšována a nepřeháníme, když prohlašujeme, že sušárna Sauno je nejlepší malokapacitní sušárna dřeva na trhu.


Když si zákazník sušicí komoru postaví sám, jsou náklady oproti jiným řešením mnohem nižší. Sušárna je k dostání ve dvou verzích, nebo kW, což stačí pro sušení 1. Sušárny jsou zpravidla provozní (výrobní), poloprovozní nebo laboratorní. Tunelové progresivní sušárny jsou vhodné pro sušení většího množství jednoho druhu materiálu, především jehličnatého dřeva.


Jedná se o tunelové sušící komory s kontinuálním procesem sušení. Dřevo je do sušárny zaváženo na kolejových. Přitápění do sušárny řeziva teplovodním systémem v sobě spojuje výhody obou principů sušení řeziva - vyšší rychlost teplovzdušného a šetrnost kondenzačního způsobu sušení řeziva, který je výhodný hlavně u větších sušáren řeziva.


Sušárna dřeva

Sušení palivového dřeva až 2x rychleji. Voděodolnou a průsvitnou krycí plachtu s UV filtrem a parotěsnou podlahu z polyetylenu. Sušárna na dřevo má montovanou konstrukci z trubkové oceli. Proto je dřevo pod přístřeškem v suchu a čistotě za každých. Sušícím prostředím je myšleno plynné prostředí (nejčastěji vzduch), které v průběhu procesu sušení přijímá a odvádí vodní páru odstraněnou ze dřeva.


Dřevo při pokácení obsahuje velké množství vody. Sušárna dřeva s využitím tepla z bioplynové stanice za bezkonkurenční ceny. Zboží na obrázku může obsahovat dodatečné příslušenství.


Sušárna dřeva

Fotky (2) Videa (0) Dom ů Ke stažení Záruky. Predstavujeme novú sušiareň dreva Sauno zo Švédska. Nová švédska technológia sušenia umožňuje malokap. Pila a sušárna Velká Bukovina u Děčína Široký sortiment dřeva skladem Disponujeme 12ti metrovou pásovou pilou Wood-Mizer a novou výkonnou pásovou pilou Wravor s příslušenstvím, dvě sušárny vybavené automatikou a skladovým zázemím. Hodí se pro kvalitní, dražší dřevo, protože nedochází k velkému pnutí a riziko kroucení a praskání je nízké.


Plně automatická sušárna s automatickou regulací zaručuje maximální kvalitu sušeného jakéhokoliv truhlářského nebo stavebního řeziva (max. délky m) na vlhkost. Sušárna se skládá ze samonosné konstrukce a její plášť je tvořen tepelně izolačními panely oboustranně kryté hliníkovým plechem. Malé množství horkého, vlhkého vzduchu je ventilováno ven ze sušárny. Stejné množství čerstvého venkovního vzduchu je přiváděno zpět do sušárny. Tento čerstvý vzduch je zahříván, a proto relativní vlhkost klesá.


Tímto způsobem se voda, která je v řezivu bude odpařovat, což způsobí, že vlhkost dřeva bude. Průměrná spotřeba elektrické energie (pro ventilátory) na vysušení mdřeva činí cca 1kW. Celkové energetické náklady na vysušení mdubu tak nepřesahují 1. S ohledem na velmi vysoký podíl vody v dřevní hmotě živých stromů (jádro až , běl až 2 ) a s ohledem na značné tvarové změny dřeva při vysychání je v naprosté většině případů nutné dřevo před zpracováním sušit. Najdete v ní nejen přístřešky na dřevo, stojany na dřevo a sušárny dřeva , ale také transportní vozíky na dřevo, které vám usnadní jeho přesun. Dřevníky jsou bezúdržbové, mají dlouhou životnost.


Vyberete si jejich kapacitu i design dle Vašich požadavků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения