čtvrtek 16. února 2017

Hamburger recept na pánvi

Hamburger recept na pánvi

A ještě jeden tip pro hamburgery na pánvi : pánev by měla mít silné dno, nevypouklé, aby na ní nevznikala chladná místa a hamburger se propekl rovnoměrně (ideální je LITINOVÁ PÁNEV, pokud chcete mít burger s mřížkováním, osmažte jej na grilovací pánvi ). Placičky opečeme na těžší pánvi nad středním plamenem. Opékáme minuty, a poté placičky obrátíme. Nyní na opečenou stranu každé placky připlácněte plátek sýra.


Domácí hamburger není žádná věda. Do masové placky přijde jen a pouze maso, potud je recept velmi jednoduchý. Samozřejmě tím pádem o to víc záleží na tom, jak maso zpracujete a co přesně s ním na grilu nebo na pánvi provedete. Důkladně promíchejte, osolte, opepřete a asi na minut odložte do ledničky.


Pak tvořte burgery a grilujte je nebo osmažte na rozpálené pánvi. Bulky opečte a spodní díl potřete hořčicí. Vložte hamburger , plátky rajčat a avokáda, pokapané limetkovou štávou, rukolu a plátky rajčat. Recept na domáci hamburger je takmer na konci To najťažšie je totiž za vami.


Hamburger recept na pánvi

Zostáva len naplniť hamburger tým, čo vám v ňom chutí: ľadový šalát, čerstvá paradajka, čerstvá cibuľa alebo mladá zelená cibuľka, uhorka (svoje čaro má ako čerstvá, tak sterilizovaná), trocha majonézy, kečupu, BBQ omáčky či dresingu podľa výberu. Připravíme si zeleninu. Rajče nakrájíme na tenčí kolečka, stejně jako cibuli.


Oddělíme list ledového salátu. Bulku na hamburger horizontálně rozkrojíme tak, aby nebyla žádná ze dvou částí tenká a nedošlo tak při konzumaci k jejímu rozdrobení. K tepelné úpravě masa použijeme grilovací pánev, v lepším případě.


Když už je maso téměř hotové, na každou placku přiložíme plátek sýra. Marně se neříká, že v jednoduchosti je krása, a platí to i ve vaření. Milujem leto, čas grilovačiek a ešte stále májová bryndza.


Naozaj si neviem predstaviť nič lepšie ako domáci šťavnatý hamburger , pripravený na grile s pravými domácimi žemličkami, v kombinácii s bryndzovými čipsami, ktoré vám chrúmu pod zubami a sú bez kvapky tuku. První rozpálíme s minimem oleje, druhou nasucho. Na pánvi s olejem opékáme masové placky, na druhé pánvi opékáme půlky housek (pokládáme je na pánev rozkrojenou stranou). Maso opékáme dozlatova.


Konecne Hamburger , kam nikdo nrpridava majoranku, cesnek apod. Jenom to smazeni na panvi na oleji, to radeji ne. Hamburger se zasadne griluje na venkovnim, ci domacim grilu a slanina je take lepsi z trouby, vypecena do krupava. Na vedlejší pánvi vypečeme slaninu bez tuku.


Než se maso dodělá, připravíme si housky, rozpůlíme ji, jednu stranu namažeme trochou kečupu a druhou hořčicí. Jednu stranu posypeme ledovým salátem a cibulkou, na ní položíme opečené maso se sýrem. Dále na něj slaninu a rajčata, přiložíme druhou půlku housky. Postup prípravy niečoho podobného je možné nájsť na mnohých weboch.


Zrejme aj úplný laik má už určitú predstavu, ako na to. My dnes ale prinášame recept na domáci hovädzí hamburger a síce na hamburger trocha iný, než sú tie klasické. Vlastne chceme ponúknuť nie úplne tradičné tipy a zlepšováky.


Lilek smažte minuty na mírném ohni, dokud nezměkne a nezíská nazlátlou barvu. Polijte jej Kikkoman Teriyaki BBQ omáčkou s medem, ztlumte plamen a smažte několik dalších minut. Lilek otáčejte, aby se omáčka vsákla rovnoměrně. Mezitím zahřejte olej na druhé pánvi a po dobu – minut na ní smažte plátky sýra halloumi. Klasický americký hamburger na grilu.


Recept na burger – postup přípravy, suroviny a více variant receptu. Vegetariánský hamburger. V pánvi rozehřejeme olej a na něm osmažíme cibulku, salát, mrkev a rozdrcený česne.


Poté na této ještě horké pánvi opečeme zlehka housky. Vše máme nachystáno, teď jen zkompletujeme poskládáním na sebe podle chuti (třeba ledový salát, dresink, hamburger a toastový sýr). Hamburger s nejlepším dresinkem podáváme k různým příležitostem jako výborný a sytý pokrm. Tématické fráze: hamburger recept recept na domácí hamburgry recepty na hamburgry jak se připravuje hamburger recept na domácí hamburger domácí hamburger recept recepty na hamburgery farmářský hamburger recept na hamburgry recept na hamburger domaci hamburgry recept na domácí hambac smažení hamburgery hamburgry na pánvi. Tento jednoduchý recept je z jednej anglickej reštaurácie.


Pripravujem ho každé leto na grilovačky, alebo jednoducho keď dostanem chuť na burger, ktorý nieje ako špongia z rôznych fastfoodov. Na pánvi rozpálíme větší množství oleje na vysokou teplotu a válečky v něm zprudka opečeme tak, aby střed zůstal mírně načervenalý. Před vložením do rozpáleného oleje možno poprášit hladkou moukou.


Jednoduché čevabčiči podáváme s hořčicí, najemno nakrájenou cibulkou a syrovou zeleninou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения