pátek 24. února 2017

Čištění interiérů aut cena

Program obsahuje nejšetrnější postupy čištění a prémiovou kosmetiku. Ruční mytí karoserie včetně podběhů, rámů dveří a prahů, disků kol, vysušení karoserie, luxování interiéru včetně zavazadlového prostoru, tepovaní koberce podlahy, čalounění sedadel, výplní dveří, čalounění stropu a vyčištění pásů, čištění a konzervace vnějších i vnitřních plastových částí. Provádíme ruční čištění interiérů osobních aut , dodávek, off-roadů a autobusů. Vysajeme a vyčistíme sedadla, stropnici, zavazadlový prostor a ostatní čalounění.


Speciálními přípravky ošetříme kožená sedadla.

Plastové díly vyčistíme a nakonzervujeme. Umyjeme okna, zpětná zrcátka a gumové koberce. Chcete, aby byl interiér vašeho auta zase jako nový? Nabízíme řadu přípravků na jeho čištění , ať jde o potahy autosedaček z textilu nebo kůže, vnitřní plasty, případně dřevo, okna a skla nebo čištění klimatizace.


Skalici (Náchod) Čisté auto Vám udělá radost! Auto Vám vyčistíme u nás nebo u Vás. Vážení zákazníci, vítáme Vás na internetových stránkách naší firmy.


Naše firma se specializuje na služby v oblasti čištění interiérů automobilů a ručního mytí aut.

Praha Vyčištění interiéru vašeho auta. SUV, MPV, OFF ROAD a dodávkových automobilech. Nabízíme Vám profesionální komplexní služby v oblasti ruční mytí aut Brno - čištění interiérů , exteriérů, leštění a voskování všech tipů automobilů. Mezi naše služby patří i strojní renovace laku a provádíme taktéž ozonové čištění interiéru a klimatizace.


Jan Novotný - Ruční mytí a čištění interiéru a exteriéru aut Litoměřice a okolí. Tepování sedaček, ruční mytí aut , mobilní čištění. Leštění laku, renovace volantů a jiné. Cena čištění je včetně dopravy.


Uvedené ceny jsou smluvní a jsou závislé na stavu znečištění. Malá auta: 80– Kč např. Spolehlivě se dokážeme postarat o vyčištění Vašeho vozidla - jak o znečištěný interiér, tak i o. Využijte našich služeb v oblasti mytí a čištění interiéru aut v Pardubicích. Dopřejte svému automobilu tu nejlepší péči. Vyberte si program, který Vám vyhovuje a pak už stačí jen zavolat a domluvit si termín čištění.


Nejen karoserie vašeho auta si zaslouží pozornost. I vnitřní prostor je nutné udržovat v čistotě, abyste se ve vozidle cítili příjemně a pohodlně. Pro čištění interiéru vozidel jsou vynikajícími pomocníky multifunkční vysavače a tepovače Kärcher např.

Jsme inovativní společnost Maxdrive s. Abyste vyčistili interiér a karoserii svého vozu alespoň částečně tak jako naši profesionálové, budete potřebovat minimálně půl dne volného času. Naše metody čištění zkracují potřebný čas na minimum čímž šetří Váš čas a tím i peníze. Navíc Vás návštěva našeho centra bude stát výrazně méně než.


Každý by se měl držet toho, co umí. My umíme renovovat kožené čalounění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения