středa 15. února 2017

Tabulka programů whirlpool

Trvání programu může být od výše uvedených hodnot rozdílné, protože závisí na skutečně aplikovaných pracovních podmínkách (viz „Průvodce vyhledáváním poruch ve Vašem Návodě k používání). TABULKA PROGRAMŮ Prací cykly pro vlnu a ruèní praní u této praèky byl otestován a schválen spoleèností Woolmark pro praní vlnìných odìvù urèených pro “praní v praèce” nebo “ruèní praní” za podmínky, že tyto odìvy se budou prát podle pokynù uvedených na visaèce a pokynù uvedených v této tabulce programù. Kontrolka “Zavřený přívod vody” D. V tomto sloupci jsou uvedeny nejčastější visačky na oděvech, ale ne všechny, které odpovídají daným programům. Tato funkce se doporučuje především u programů “Syntetické”, “Denní” a “Jemné”.


Je vhodná v případě, že chcete odložit odstřeďování na pozdější dobu, nebo si přejete vodu pouze odčerpat. Zvolíte-li “Zastavení máchání”, nenechávejte prádlo ve vodě máčet příliš dlouho. Tlačítko “Odstředění” (se “Stop máchání” ) I. Před-pírka Hlavní praní Změkčo-vadlo Barvy 15° Colours 15.


Program Teplota Visačka na prádle Max. Oficiální zástupce obchodu ALIN e-shop. Dobrý den, pan Oldřichu, dle návodu se jedná o poruchu Elektrického systému.


Pro opravu zvolte a spusťte program Vypouštění nebo stiskněte tlačí. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Tabulka programů v psacím stroji Whirlpool : popis a označení. Stejně jako u ostatních modelů mají míchadla Virpul základní a doplňkové programy. Změří úroveň zašpinění. Slovensku jedničkou pre slobodné zdieľanie súborov.


Nahrávajte, zdieľajte a sťahujte zadarmo. S kreditom aj neobmedzenou rýchlosťou. Přehled programů Včásti „ Tabulka “ je uveden maximální možný počet programů.


Vyberte program podle uvedené tabulky programů (strana 1). Délka programu závisí na vnějších podmínkách vdomácnosti, na teplotě atlaku vody apod. Z programů si můžete zvolit např. Trouba Whirlpool AKP 7IX v nerezovém provedení s kruhovým topným tělesem disponuje speciálním čisticím programem SmartClean, který ve spojení se smaltovaným povrchem vnitřních stěn zajistí jednoduché čištění mastnot.


Nabídka programů a funkcí. Pro přehled viz následující tabulka : Jednotlivé programy lze dále upravovat dle vlastních preferencí. Rozbila se nám pračka a dostaly jsme jinou a nemáme ponětí jak se s ní pere. Potřeboval bych návod k použití a praní a popis čelního panelu pračky, aby i manželka pochopila.


Po sekundách se zobrazí čas zbývající do dokončení cyklu. Podržíte-li toto tla čítko stisknuté po dobu sekund při probíhajícím programu, dojde k jeho zrušení. Symboliku značek a kontrolek jsem nenašel v návodu. V případě, že náhle zjistíte, že vaše oblíbená košile skončila v koši na špinavé prádlo, přesto si ji ale nutně.


K dispozici máte pracích programů a několik volitelných možností.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения