čtvrtek 16. února 2017

Kotel krs techduo hana 22

DUO se míní automatický kotel s plnou funkcí klasického kotle. Kotel má dodatečnou litinovou mřížku a velmi velkou spalovací komoru, která dovoluje hoření všech pevných paliv. Bude-li to nezbytné, kotel může spalovat uhlí či dřevo, po neomezenou dobu. Kotel je vybavený bezpečnostním termostatickým ventilem Danfoss BVTS.


Chránící před zpětným zážehem v šnekovém podávači a zásobníku.

Ventil je připojený k užitkové vodě. Senzor je instalovaný v šnekovém podavači. Jestliže teplota v šnekovém podávači se zvýší nad °C, ventil se otevře a šnek bude zalitý vodou.


Výhody KRS TECH DUO HANA : - vysoká účinnost, - zesílena konstrukce. TERMO- TECH DUO je plně automatický kotel na tuhá paliva, který splňuje požadavky 5. Automatické kotle na uhlí TECH DUO jsou vyrobeny z plechů o tl. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


TERMO-TECH KRS TECH DUO HANA – český návod.

Dobrý den, také mam kotel Hana na dotaci nechci kritizovat nebo pomlouvat ale úsudek o tom kotly si udělejte každý sám. Od začátku provozu tohoto kotle jsou samé problémy je jasné každému že je potřeba se naučit a zjistit jaky poměr (nastavení atd.) ale k tomu jsou další problémy na které přijít a odstranit je už. Dodatečně kotel TECH DUO splňuje emisní třídu na hnědé uhli. Jednotka automaticky volí.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Bohužel se nám nepodařilo najít produkt n termo tech krs tech duo hana 22. Prodejem systémů ústředního topení a poradenství v tyto oblasti se zábyvá sklad PROSAT se sídlištěm v Krzyżanowicach.


Plný sortiment systémů ústředního topení ( mezi jinými: kotle na touhá paliva,sluneční kolektory, výměníki tepla, podlahové topení) je možnost prohlednout si a objednat v internetovém obchodě kotly. Levostranné plnění (zásobník na levé straně). Kotel na obrázku výše je zobrazen se zásobníkem na levé straně.


Jaký zdroj tepla preferujete? KOTLE S PODAVAČEM PALIVA. Díky komínovému výstupu nahoru lze kotel postavit přímo ke zdi a tím šetří spoustu místa. Určen je pro spalování hnědého uhlí Ořech pelet a také KUSOVÉHO DŘEVO.


Má plně automatizovaný systém spalování paliv a vysokou účinnost spalování.

Zajišťuje nízkou úroveň emisí. Je také oblíbený pro jednoduchou obsluhu. Kotel má pevný retortový hořák - límec hořáku je vyroben z litiny. Termo Tech KRS Autina teprve dní, tak nemůžu.


Jen jsem se nedočetl jestli je kotel krs – tech – hana zařazený do dotačního programu. Velikost vyhřívaného povrchu m2. Kotle montujeme po celé ČR.


Naše ceny jsou velmi přívětivé, často proto prodáváme a montujeme do Středních a Severních Čech. Termo-tech S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Je tam certifikát pro kotel KRS TECH DUO.


Jen to není certifikované v Brně. Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Termo-Tech KRS TECH Duo 18kW – český návod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения