čtvrtek 2. února 2017

Slaný pivní slavnosti

Královské město Slaný se vskutku může pyšnit dlouhou a věhlasnou tradicí vaření piva, která vyvrcholila počátkem 17. PVA Expo Praha v Letňanech. Zábava plná hudby, ochutnávek a soutěží bude připravena pro všechny. Antoš Tlustý netopýr Pivo z Antošova rukodělného pivovaru ve Slaném předchází víceméně dobrá pověst. Jeho Tlustý netopýr se pravidelně umisťuje na předních příčkách anket na různých pivních slavnostech.


Modletický dům Pivovar Antoš ve Slaném! A je to jeden z těch pivovarů, kam se vypravit prostě musíte i sami! Pivovarské slavnosti s řadou doprovodných koncertů a programem pro děti proběhnouve Slaném.


Slánský tuplák jsou slavnosti malých pivovarů na Masarykově náměstí ve Slaném. Můžete se těšit na přehlídku malých pivovarů, atrakce pro děti, soutěže a hudební produkci. Podívejte se na pivní slavnosti tento víkend i na víkendy další. Pivní slavnosti a pivní festivaly patří (vedle vinobraní a dalších vinařských akcí) mezi nejatraktivnější kulinářské akce u nás - vždyť jsme přece pivní národ a tak slavnosti a festivaly, na kterých hraje hlavní roli pivo navštěvují tisíce lidí. Mezinárodní přehlídka pivovarů PIVNÍ SLAVNOSTI TÁBOR s bohatým doprovodným a kulturním programem se uskuteční ve dnech 28.


Jiří Adam z Martinic dosáhl mnohem důležitějšího postavení než jeho otec, byl blízko samotnému císaři a získal též vysněnou manželku z velmi významného. Rozhodnutí to nebylo lehké, věříme však, že jsme učinili správně. Peníze za již zakoupené vstupenky Vám vrátí zpět v místě zakoupení. Tradiční pivní slavnosti v Nižboru kde Bugr nemůže chybět! Antošův pivovar vás zve na pivní slavnosti do Slaného.


A na jaře pak žačne řada dalších oblíbených akcí – poutě a jarmarky, historické a jiné slavnosti , historické bitvy, hradozámecká noc, letecké akce, folklórní a hudební festivaly a pivní ale i vinařské slavnosti a jiné akce a další gastronomické akce. Vinařice - Pivní slavnosti se budou konat v sobotu 22. Hornickém skanzenu Mayrau ve Vinařicích.


Pohodovou atmosféru dotvoří hudební doprovod předních interpretů české hudební scény. Pokračováním v prohlížení vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Na pivovarskou tradici ve Slaném navázal po více jak 1letech půstu, kdy toto historické středočeské sídlo nemělo vlastní pivo, pivovar Antoš. Hostivici uskuteční slavnosti k příležitosti výročí 7let a první zmínky městské části Litovice. Nebude chybět přehlídka malých a středních pivovarů, hudební hvězdy a bohatý program pro děti a dospělé.


I Antošův stánek na 12. Slunce ve skle jsem degustačně sjel komplet. Tahle hroznovo-angreštová šťáva střední hořkosti je zajímavá, taková přímočará a trpká, ale chuťově chudá. Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie.


Slaný pivní slavnosti

Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Každoročně se Mírové náměstí proměňuje v pivnici! Každý červen se můžete těšit na Pivní slavnosti , kde kromě piva nechybí ani skvělá hudba a dobré jídlo. Ochutnávky chmelových nápojů z okolních pivovarů celý den zpříjemňují hudební kapely různých žánrů.


Nezapomínáme ani na děti, pro které je. BB - Řevnice, hospoda Františkovy lázně - 18. Středočeské pivní slavnosti byly zrušeny s ohledem na akutnější řešení povodňových škod. Peníze určené na pivní slavnosti budou proto převedeny jinam.


Slaný pivní slavnosti

Věříme, že občané více ocení finance na likvidaci ško které letošní povodeň způsobila, vyjádřil se středočeský hejtman Josef Řihák s tím, že.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения