pátek 17. února 2017

Šatní skříň sconto

Šatní skříň sconto

Skříně na oblečení pro velké i pro malé. Vybrat si můžete z pestré palety stylů tak, aby dokonale ladila s vaším pokojem. Nabízíme například šatní skříně s posuvnými dveřmi, se zrcadlem nebo se šatní tyčí. Levné šatní skříně na SCONTO nábytek.


V kategorii naleznete produkt 108. Nakupte z pohodlí svého domova na eshopu. Tato praktická moderní skříň je vyrobená z odolného dřevěného fóliovaného materiálu. Snadno se otevírá a díky svým menším.


Luxusní a praktická šatní skříň s posuvnými dveřmi LEVEL obsahuje bohaté vnitřní vybavení. V každé části skříně se nachází horní police a šatní tyč. Praktická a elegantní šatní skříň MAINLEUS v hedvábně šedé barvě vás potěší prakticky rozvrženým úložným místem. Otevírá se pomocí posuvných panelů, prostřední panel je vybaven zrcadlem.


Vnitřní prostor je rozdělen policemi. Posuvné dveře jsou ideální volbou do menších místností. Praktická 2křídlová šatní skříň disponuje prostorem rozděleným na části. Pravý prostor obsahuje zásuvky a je dále rozčleněn policemi. V levém části skříně se nachází tyč k zavěšení šatstva.


Máte pocit, že nemáte co na sebe? Možná jen nemáte tu pravou šatní skříň. V šatní skříni s posuvnými dveřmi se dobře hledá, rohové šatní skříně zase šetří místo.


Nebo potřebujete skříň s lichotivějším zrcadlem? Naše šatní skříně nejrůznějších rozměrů i designu si porozumí s vaším oblečením, stylem i prostorem. Opravdu – podívejte se na naši nabídku skříní do ložnice a uvidíte, že máme všechno od vestavěných s prosklenými posuvnými dveřmi po univerzální otevřené skříně či látkové skříně inspirované stany.


Tato široká šatní skříň s kombinací posuvných a otočných dveří nabízí nejen prakticky členěný vnitřní prostor ale i možnost si skříň barevně přizpůsobit. Při montáži se rozhodnete, zda posuvné dveře umístíte jednobarevným nebo dvoubarevným dekorem ven. Sconto - výběr těch nejvýhodnějších nabídek na Skrz. Uvnitř skříně jsou k dispozici dlouhé a 10.


Ložnice Šatní skříně Odebrat filtry. Praktická 3dvéřová skříň BASE poskytuje dostatek úložného prostoru. Levé a střední křídlo dveří ukrývá spojený vnitřní prostor, který je vybaven dlouhou šatní tyčí a velkou horní policí. Díky systematickému členění budete mít o svém oblečení vždy přehled. Další levné skříně a skříňky.


Univerzální 3dvéřová šatní skříň se zrcadlem YOTTA obsahuje přihrádek (polic), dva šuplíky na kovových pojezdech a šatní tyč. Do obchodu Sconto nábytek. Moderní a praktická šatní skříň je vyrobená v elegantní kombinaci vysokého lesku a dubového dekoru. Na první pohled zaujme oblými hranami a designovým tvarem dveří. Za nimi se nachází police a šatní tyč.


Některé skříně mají běžné výkyvné dveře, zatímco jiné jsou vybaveny posuvnými dveřmi. Pokud máte málo místa, šatní skříň s posuvnými dveřmi může být výhodou, protože je možno ji otevřít a získat do ní přístup, aniž byste potřebovali více místa. Už jste se rozhodli pro novou šatní skříň , která pomůže udržet v ložnici oku lahodící pořádek?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения