pátek 24. února 2017

Jak ozdobit dort marcipánem

Prohlédněte si zdobení dortu různými technikami jako například zdobení dortu marcipánem , krémem, čokoládou, sněhem, ovocem a jiné techniky zdobení. Inspirujte se u nás jako si ozdobit dort na různé slavnostní příležitosti jako jsou narozeniny, svátek, svatby, promoce, jubilea nebo jen tak pro potěšení. U nás najdete řadu videí, rad a postupů jak na to. Asi mi dáte za pravdu, že připravit výzdobu a pak ozdobit dort , zabere většinou mnohem víc času než ho upéct. Samozřejmě záleží na receptu.


Teď si dort (nebo i cukroví, muffiny, atd.) můžete ozdobit chutnými dekoracemi z marcipánu nebo sušeného mléka a bez umělých barviv- éček.

V případě, že byste dort chtěli potáhnout nebo ozdobit marcipánem (nebo jinou potahovou hmotou), tak se máslovému krému nevyhnete, protože potah nesmí přijít do kontaktu se šlehačkou, tvarohem, zakysanou smetanou a podobnými krémy, které obsahují vysoký podíl vody. Voda v nich obsažená totiž potah rozpouští! Jak potáhnout dort marcipánem a fondánem Dr. Oetker Česká republika.


Subscribe Subscribed Unsubscribe. Teď dole nožíkem na marcipán (nebo jiným nožem nebo třeba rádýlkem) odříznu přebytečnou hmotu čistě a hezky rovně, aby se na dalo koukat. Naposled vezmu hladítko a dort znova, už naposled objedu ze všech stran, zahladím i oříznutý okraj, až jsem konečně spokojena.


A začíná to zábavnější: ozdobit dort.

Vizuální chuť dorty často zvyšuje i různé kreativní nápady. V tomto videu najdete videorecept jako potáhnout dort marcipánem. Modern koláč - to není jen koláče, namočené a pomazané krémem. Toto je kulinářské umění! Postup přípravy receptu.


Občas člověk hledá inspiraci a přemýšlí, jak ozdobí dort , který právě pro někoho blízkého tvoří. Myslím, že by bylo dobře, mít všechny dorty pohromadě, mít možnost si je kdykoliv prohlédnout, bez nutnosti klikat na jednotlivé recepty. Užitečný návod pro milovníky dortů ! Potahování dortu není žádný problém ani pro úplného začátečníka - s naším návodem to již zvládne každý. Jahodový dort s marcipánem recept. Milovníci jahod a marcipánu si tentokrát přijdou na své.


Připravíme si podle receptu jahodový dort zdobený marcipánem. Můžeme jej připravit i pro takové příležitosti jako jsou narozeniny. Nejprve si upečeme korpus dortu, který pak budeme plnit připraveným krémem. Můj první dort který jsem dnes dělala mému příteli k 15. D není takový jako na fotkách ale myslím,že na můj první dort ještě s marcipánem se mi vcelku povedl :D děkuji za super recept.


Krém vyrobíme důkladným vyšleháním másla s nutellou (množství nutelly podle chuti).

Tímto krémem potřeme celý dort shora i po stranách, šlehačka musí být dokonale schovaná. Dáme na několik hodin ztuhnout do chladničky. Ztuhlý dort potáhneme marcipánem nebo jinou potahovou hmotou (zde White Icing) a libovolně dozdobíme. Jak je to měkké, jen odstřihneš růžek (čím menší dírka, tím tenčí linka.) a mírným tlakem prstů mačkáš tu čokoládu ven a ona vytéká. Vzala bych si kus pečícího papíru a na ten nápis napsala, když nebudeš spokojená, nic se nestane (dá se to sníst), ale neponičíš si případně celý dort.


Dnes jsou v kurzu hrátky s cukrovou hmotou, čokoládou a fondánem! Sháníte tipy, jak originálně, moderně, a přitom jednoduše ozdobit dort ? S našimi pěti úžasnými tipy nešlápnete vedle! Jak zdobit dort - květ chryzantény. Dort nemusí být jen zážitek chuťový ale i emocionální. Pokud chcete vizuální zážitek umocnit, nabízíme Vám zajímavou inspiraci - nádherný květ chryzantény.


Dort potřete ze stran i svrchu pudinkovým krémem. Díky tomu na něm bude potahovací hmota dobře držet. Hmotu rozdělte na poloviny, tu první rozválejte, přeneste na dort , uhlaďte a začistěte (návo jak na to, najdete v tomto článku). Zbytek také rozválejte (vyplatí se vál posypat moučkovým cukrem) a pomocí vykrajovátka. Dort si pochvalovali opravdu všichni a jedli i ti,co dorty běžně nejedi.


Takže nevím,jestli mám děkovat. Dort byl vážně vynikající a děkuji za precizní popsani postupu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения