úterý 7. února 2017

Držák na kolo do bytu

Máte doma, garáži nebo ve sklepě málo místa? Pak se Vám jistě bude hodit některý s mnoha typů držáku na kola. V základu je rozlišujeme podle uchycení na držáky za přední kolo , držáky za pedál, závěsné stropní držáky, držáky za rám kola nebo držáky výstavní s uchycením za náboj kola. To si raději uklidíme svého dvoukolého miláčka do bytu nebo na balkón. A aby tady zbytečně nezabíralo místo, umístíme jej na držák kola na stěnu.


Třeba takový, jaký si vyberete tady u nás.

Máme držáky, na které zavěsíte kolo za pedál, přední kolo , za osu, za rám a dokonce i kladkové držáky na kolo na strop. Kolo do bytu přivezete a zaparkujete bez zdvihání, nasazování na držák na kola nebo obtížného přenášení. Doporučujeme na místo pro kolo umístit pevnou a snadno omyvatelnou podložku a vyhnout se tak zašpinění podlahy. Ale když se podívám na ten věšák na kolo ze strany, prostě mi přijde, že spoje těch desek budou namáhány dost nešikovně. Venkovní i interiérové stojany na kola.


Kolo vás podrží, když si chcete vyčistit hlavu nebo se rychle dostat z místa na místo. Kdo ale podrží vaše kolo ? Najděte mu šikovný držák či stojan, do kterého ho zaparkujete, až bude mít padla. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.

Držáky na kolo na Alza. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Vyroben v České republice. Obal na kolo inSPORTline BIGje praktický kryt na kolo zabraňující znečištění interiéru vozu či bytu od bláta, písku a jiných nečistot, které ulpěly na bicyklu.


Obal je z pružného materiálu umožňujícího snadnou instalaci na kolo. Lem kolem kol je řešen širokým elastickým pruhem. Pokud například umístíte držák na kola do velké výšky, budete svého rozhodnutí brzy litovat. Pozor na nečistoty Pokud se rozhodnete parkovat své kolo v bytě, vytvořte si pravidlo, že špinavé kolo do bytu zkrátka nesmí. Svoje využití najde například ve sklepě, na chodbě, v garáži nebo také na balkóně.


Montáž držáku je velice snadná a rychlá. Konstrukce je odolná a kvalitní, proto spolehlivě udrží jízdní kolo. Hák držáku je pogumovaný.


Neruší to aspoň interiér, když v tom zrovna není kolo. Myslím, že pro šikovného kutila je to otázka minut, to. Závěsný držák na kolo Srdce je nejenom praktickým pomocníkem městských cyklistů žijících v malých bytech, ale také originálním doplňkem do moderního interiéru. První místa v prestižních mezinárodních soutěžích RedDot Design Award a A’Design Award podtrhávají výjimečnost tohoto českého designu. Jestliže potřebujeme umístit do malého bytu kolo klasických rozměrů, musíme zvážit možnosti a proporce bytu.


V zásadě existuje čtvero řešení, které se liší podle toho, zda je kolo zavěšeno na zeď (bokem nebo za ráfek), jestli je zavěšeno ke stropu, nebo jestli máte na kolo samostatný stojan.

Ušetří nemalý prostor a elegantně uskladní Vaše kolo. Veškeré zboží z našeho eshopu zakoupíte za příznivé ceny. V sortimentu naleznete také kusové koberce, rohože, poličky, dveřní průzory, stojany na víno, dekorace do bytu , předložky, regaly pro uskladnění láhví, stojany pro uskladnění vína a jiné bytové doplňky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения