pátek 3. února 2017

Kuchyňské linky na míru

Nedílnou součástí každé kuchyně jsou i kuchyňské spotřebiče, které dělíme na volně stojící a vestavěné. Volně stojícími se rozumí spotřebiče, které nejsou zabudovány do kuchyňské linky. Vestavěné spotřebiče jsou pevně zabudovány do kuchyňské linky. Proto je kuchyně na míru velmi praktickým řešením pro každého z nás.


V této rubrice vám chceme poskytnout užitečné rady a tipy, na co byste měli myslet při plánování kuchyně na míru.

Rádi bychom vás inspirovali a také upozornili na to, jak se vyhnout některým chybám při zařizování kuchyňské linky na míru. Moderní a kvalitní kuchyně na míru ve všech třídách. Navštivte jedno z našich studií a nechte si ZDARMA naplánovat vaši vysněnou kuchyňskou linku.


Plánované kuchyně na míru Receptů na takovou kuchyni je celá řada. Od nejmodernějších trendů, kterým v současnosti velí tmavší tóny, jako je šedá, černá v matném provedení, kombinované s výraznějším dřevodekorem, až po dlouholetou stálici v podobě bílé. Naše zakázkové truhlářství Praha pro Vás vyrobí krásné a levné kuchyně na míru.


Vyrábíme buď kompletní kuchyně na míru , samostatné kuchyňské linky nebo pohodlné stoly.

Zakládáme si na komplexnosti služeb, proto nabízíme nejen kuchyňské linky , ale také například kuchyňské spotřebiče a další doplňky. Pamatujte na základní pravidlo: do méně prostorných místností, se hodí nábytek ve světlých barvách, jako je bílá, béžová, šedá, světlé přírodní dřevo nebo pastelové odstíny, zatímco rozlehlé místnosti snesou i tmavé tóny jako jsou černá, tmavě modrá, nebo třeba vínová, která působí velmi elegantně. Plánovatelné kuchyně na míru mají jen minimum limitů a omezení.


Při plánování bereme v úvahu prostorové dispozice, stavební připravenost a možnosti vody, plynu a elektřiny. Pro kuchyně na míru platí jedna důležitá věc – jsou vyrobeny s ohledem na váš vlastní vkus a styl. Přesto však existují pravidla, kterými by se výroba každé kuchyňské linky na zakázku měla řídit.


Kvalitu kuchyně totiž víc než vzhled určuje její funkčnost a materiály, ze kterých je vyrobena. Plánujete zakoupení nového bytu, nebo rekonstrukci stávajícího bydlení? V případě, že ano rádi Vám s celkovým návrhem bytu. S výrobou kuchyňských linek do panelákových bytů, či bytů v bytových domech. Navrhneme rozložení kuchyně, jídelny, případně tyto dvě zóny.


Můžete vybírat z opravdu široké nabídky kvalitních a stylových kuchyní a kuchyňských sestav. Kuchyňské linky na míru. Připravili jsme pro Vás grafický program Supersektor 3 který Vám pomůže nejen při vizualizaci nábytku a lepší orientaci v prostoru, ale umožní Vám odeslání nakreslené sestavy do systému k nacenění. Musíte tedy vybírat s rozvahou a vkusem.


Pokud vyberete špatně tak Vám vzhled kuchyně nezachrání ani výběr spotřebičů.

U nás lze kuchyň sestavit z jednotlivých dílů na míru. Tvar půdorysu kuchyňské linky může mít tvar písmene U, L nebo I. Pracovní desky a dvířka jsou dodávány v mnoha variantách a provedeních. Výhody kuchyní na míru Minimalizují náročnou práci v kuchyni. Pyšní se dlouhou životností. Moderním trendem kuchyně je propojování s jídelnou a obývacím pokojem, a proto již není pouze vysloveně funkčním prostorem, ale další obytnou místností, ve které se nejenom vaří a konzumuje, ale která je i místem setkávání, příjemného posezení a hry dětí.


Vybírat lze z různých materiálů a provedení dvířek, samozřejmostí je přesné vyměření a odborná montáž. O kvalitě dodávaného nábytku svědčí i fakt, že firma uspěla nejen na náročném českém trhu, ale svůj úspěch slaví i na rakouském, německém a švýcarském trhu. Dbáme na to, aby nábytek bez problému sloužil mnoho let a největší odměnou je pro nás spokojený zákazník.


Zakázkové kuchyně a kuchyňské linky Slovák splňují vysoké požadavky na funkčnost a design.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения