středa 15. února 2017

Ručníky z egyptské bavlny

Ručníky z egyptské bavlny

Egyptská bavlna je považována za nejkvalitnější bavlnu na světě, díky svým přirozeně dlouhým vláknům se vyznačuje extrémní savostí, úžasnou hebkostí a dlouhou životností. Tyto ručníky a osušky jsou tkány z egyptské bavlny , což je ta nejkvalitnější příze vůbec a rozhodně je zárukou kvality. Má extra dlouhá vlákna, díky kterým tak osušky a ručníky získávají luxusní hedvábný nádech. Tato bavlna je považována za nejkvalitnější bavlnu na světě, díky přirozeně dlouhým vláknům se vyznačuje extrémní savostí, úžasnou hebkostí a dlouhou životností.


Ne všechny ručníky si s bájnými nestvůrami a zákeřnými kapkami poradí tak dobře jako tahle kolekce ze 1 egyptské bavlny , kterou pro vás nachystal Rodinný balík. Savost – díky dlouhým smyčkám absorbují až třikrát více vody než běžné bavlněné ručníky. Ručníky z této kolekce jsou tkané ve svěžím vaflovém designu. Hebkost – srovnatelně hebké s bambusovými ručníky a dokonce podobně jemné jako ručníky z egyptské bavlny. Tloušťka ručníku – máte-li rádi hodně načechrané ručníky , pak je mikro bavlna správná volba.


Italské podkolenky z egyptské gíza bavlny - ideální kombinace. Vyráběné s láskou a péčí z nejkvalitnější dlouhovlákenné bavlny. Díky tomu jsou nesrovnatelně příjemnější a taky nesrovnatelně déle vydrží. WEGO – Way we go – ručníky a osušky jsou vyrobené z přírodní organické (bio) bavlny.


Ručníky z egyptské bavlny

Bio bavlna je vypěstovaná bez použití syntetických chemických pesticidů, herbicidů a hnojiv, které jsou nahrazeny přírodní mi metodami. Bavlněné vlákno u WEGO produktů je delší a měkčí. Pestrá paleta barev a poslední trendy včetně klasických vzorů - to vše nás inspirovalo při tvorbě dezénů.


Přírodní bavlněná vlákna se pyšní perfektní savostí, hebkostí na dotek a dlouhou životností. Ručníky nabízíme v krásných pastelových barvách s elegantními bordurami. Vysoká gramáž zaručuje ojedinělý komfort těchto výrobků. Hledáte originální a praktický dárek? Osušky z egyptské bavlny.


Ručníky z egyptské bavlny

Nebo chcete jen vlastnit neobyčejnou a krásnou osušku? Právě pro Vás máme v nabídce nádherné osušky z egyptské bavlny , která je zpracovaná na té nejvyšší úrovni a bez příměsí - jedná se o 1 bavlnu. Elegantní ponožky vyrobené z egyptské bavlny odrůdy Giza, bez velkého přehánění jedné z nejkvalitnějších odrůd na světě. Za jejich výrobou navíc nestojí mrzká strojová výroba, ale veselí italští pánové. Uživatelský pocit s běžnými ponožkami je slušně řečeno neporovnatelný.


Sorema je nejlepší a nejoblíbenější portugalskou značkou, pokud přijde na ručníky. Vyrábí je z vysoce kvalitní egyptské bavlny , která je známá jako nejlepší příze na světě. Vyznačuje se extra dlouhými vlákny, která poskytují ručníkům ten jedinečný luxus a hedvábný nádech.


Ručníky z egyptské bavlny

Froté je speciální smyčková tkanina ze 1 bavlny , jedno, dvou stranně smyčkovaná, vyráběná na speciálních tkalcovských strojích těžší gramáží. Smyčkové tkaniny se vyrábí skoro výhradně z bavlněných přízí, zboží má vynikající savost. Proto se používá zejména na ručníky , utěrky, župany apod. Povlečení v kvalitě Premium-Satén vyrábíme z nejjemnější bavlny , jejíž hebkost pohladí vaše tělo i duši a bude vám sloužit desítky let. Ručníky Delux V této rubrice naleznete ručníky z velmi kvalitního froté, ručníky s ozdobnými vzory a ornamenty i ručníky s příměsí bambusovového vlákna.


Glamonde představuje luxus, který si okamžitě zamilujete. Kamenný obchod a e-shop. Nejširší výběr luxusních froté produktů rakouské značky Vossen.


Nabízíme ručníky , osušky, župany, koupelnové předložky, saunové kilty. Povlečení z pravé egyptské bavlny německé značky Estella a mnoho dalšího! Vše za nejvýhodnější ceny!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения