pátek 3. února 2017

Dávkovač mýdla nerez

Dávkovač mýdla nerez

Velký skok vpřed v hygieně rukou. Dávkovače mýdla - NEREZ. Vybírat lze z dávkovačů s povrchovou úpravou lesk nebo mat.


Dávkovač mýdla nerez

Senzorový dávkovač mýdla značky Simplehuman o objemu 2ml zatočí v koupelně s bakteriemi. S tímto přístrojem již nemusíte sahat na kostku mýdla či klasický pumpovací typ. Skladem, ihned k odběru ks.


Zápustný dávkovač mýdla , kulatý, chrom SP023. Uzamykatelný dávkovač tekutého mýdla , rozměry 110x60x1mm, těleso nerezová ocel lesklá, objem l, pro mýdlo o viskozitě 8-Pas, nástěnná instalace. Bezdotykový, automatický dávkovač mýdla - nerez. Elegantní nástěnný dávkovač mýdla s oblými tvary.


Dávkovač mýdla nerez

LZN 72E Nerezový nástěnný dávkovač pěnového mýdl. Výška 1mm, šířka mm, jednodílný. Vyrobeno z kvalitní leštěné nerezové oceli. Variabilní nerez dávkovače, zásobníky mýdla na zeď. Automatický dávkovač pěnového mýdla STELLA nerez mat.


A máte skutečně z čeho vybírat. Při výběru koupelnových doplňků budete řešit nejen praktickou stránku, ale také design, provedení a způsob zpracování v matu či lesku. Nerez je přitom samozřejmě zárukou prvotřídní kvality. Druhou možností pak jsou nástěnné dávkovače mýdla ze špičkového plastu ABS, které rozhodně nezaostávají. V neposlední řadě lze ovšem „sáhnout“ i po dávkovači pěnové mýdla.


Dávkovač mýdla nerez

Plastový či nerezový dávkovač tekutého mýdla na zeď? Díky bezdotykové technologii se velice efektivně sníži výskyt bakterií v domácnostech. Designový bezdotykový dávkovač tekutého mýdla od značky Simplehuman o objemu 2ml. CN dávkovač tekutého mýdla 5ml nerez lesklý Rozměry hloubka, šířka, výška: 125x105x1mm Nástěnný dávkovač na tekuté mýdlo s obsahem zásobníku na dolévání 5ml.


Jedna dávka obsahuje cca 1ml, dávkovač pojme 5dávek mýdla. Objem dávkovače 4ml. Spoje jsou svařované a zaleštěné. Panty jsou zapuštěny a nejsou vidět. Tento designový dávkovač mýdla z nerezu je vhodný do všech moderních prostorů.


Zack dávkovač mýdla na zeď LINEA - nerez mat. Používáním našich stránek souhlasíte s jejich použitím. Tělo z kartáčované leštěné oceli. ZACK Nerezový dávkovač mýdla na zeď lesklý od Domio. Domio se specializuje na luxusní a designové výrobky a doplňky do kuchyně a domácnosti.


Losdi dávkovač tekutého mýdla 7ml matný Elegance Line - dávkovače na mýdlo jsou nedílnou součástí veřejných toalet, hotelů, nemocnicí, restauracích, čerpacích stanic a mnoho dalších prostor. Snadné plnění bez zbytečného šroubování. Pumpičku jednoduše vytáhnete a doplníte mýdlo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения