středa 1. února 2017

Prodám šicí stroj na kůži

Vyberte si co potřebujete z 8aktuálních inzerátů Šicí stroj. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzeráty Šicí stroj - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Ideální na všívání zipů do zimních bun oprava tašek apod.


Nutno rozložit a snést z prvního patra. Prosím kontaktovat na tom.

Nabízíme široký sortiment kvalitních šicích strojů pro čalouníky a výrobce těžkých tkanin a materiálů. Na našich šicích strojích lze šít i kabelky, popruhy. Je to způsobeno chybějící dílem na přepnutí a ten jsem nesehnala. Ale i tak je stroj plně funkční.


Starožitný skříňový sklápěcí šicí stroj značky Bobbin na šlapací pohon, asi 1let starý. Je plně funkční, nutno pouze opravit či vyměnit přetržený řemen. Na první fotce je jako měřítko velikosti USB kablík.


Patrně se jednalo o nějaký šicí stroj a chybí v něm řemen.

Sběratelé vědí, o co se jedná. Výrobce je německá firma DC. Prodám malý mechanický strojek. Laicky jsem zařadil strojek do 30. Osobní převzetí v Brně, bez pr.


Průmyslové šicí stroje Společnost Strima je největším dodavatelem šicí , řezací a žehlící techniky v Evropské unii, takže nabídka průmyslových šicích strojů je opravdu široká. V Durlach okraj stolku je od červotoče prolezlý. Ostatní - Šicí stroj bazar.


Vybírejte z 5inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Celou nabídku těchto strojů naleznete na našem webu. O ceně a strojích se informujte u obchodního zástupce. Nejsilnější šicí stroje v naší nabídce, charakteristické svou robustní k. V naší nabídce najdete šicí stroje nejen k domácímu hobby použití, ale i šicí stroje určené pro větší zatížení, nebo kategorii průmyslových šicích strojů.


Snažili jsme se udělat nejen výběr z nejvíce prodávaných značek šicích strojů, ale také jsme pečlivě každý šicí stroj vyzkoušeli a na základě našich znalostí přiřadili značku s označením. Slepý steh Yamato CM-364.

Kategorie Šicí stroje - bazar. Na trhu se prodávají také ruční šicí stroje , jejichž výhodou je miniaturní provedení a také fakt, že ke své práci nepotřebují elektrickou energii. Fungují pod tlakem vašeho palce a ukazováčku. Ruční šicí stroj je vhodný pro drobné práce, jako je kupříkladu zašívání lemů kalhot.


Je k němu i příslušenství,viz. Koukněte na další mé inzeráty. Dřevěný díl se bohužel nedochoval ale pokud si ho tam přidáte tak je šicí stroj plně funkční. Na ceně se můžeme domluvit.


Pouze osobní odběr v Lišanech u Rakovníka. Elektro - Prodam promitacku bazar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения